fbpx

Top 3 solutii pentru un zambet perfect ca la Hollywood

Iti doresti un zambet perfect ca al vedetelor de cinema? Afla cum poti obtine dinti de un alb stralucitor, drepti si fara imperfectiuni. In plus, poti beneficia de aceste servicii cu ofertele IzzyReduceri.ro la cele mai mici preturi!

Zambetul a devenit un element de comunicare puternic, care poate influenta prima impresie, atat in relatiile de zi cu zi, cat si in viata profesionala! Un zambet sanatos ce lasa la vedere dintii albi si sanatosi, reprezinta o combinatie a frumusetii si sanatatii!

Albirea dintilor este considerat cel mai uzual tratament in estetica dentara si reprezinta o cosmetizare a dintilor.

Tratamentele de albire se pot realiza cu ajutorul lampii, a laserului sau cu gutiera (tratament de noapte).

O sedinta de albire a dintilor dureaza intre 15 si 90 de minute, in functie de metoda aleasa si si de fiecare pacient in parte. In unele cazuri poate sa fie nevoie de mai multe sedinte.

Tratamentul de albire in cabinetul stomatologic se realizeaza astfel: medicul izoleaza gingiile pentru a le proteja si aplica gelul pe suprafata externa a dintilor, apoi se proiecteaza o lumina speciala – leduri sau laser – pe suprafetele dentare.

Efectul acestei proceduri poate dura pana la 2 ani, in functie de obiceiurile de viata pe care pacientul le are pe termen lung. Dupa tratament poate fi resimtita o sensibilitate, pentru o scurta perioada de timp, la nivelul dintilor. Totusi, acest lucru nu dureaza mai mult de 24 de ore.

Tratamentele de albire dentara sunt considerate a fi proceduri stomatologice sigure atunci cand sunt efectuate corect de catre profesionisti.

Aparat dentar pret redus pentru un zambet fermecator. Aparatul dentar aduce cel mai mare impact asupra aspectului zambetului. Chiar daca, in mod eronat, ortodontia se adreseaza copiilor si adolescentilor, de cele mai multe ori, tratamentul ortodontic este unul premergator celui estetic, mai alkes in cazul dintilor cu inghesuiri sau spatieri dentare. Implactul aparatului ortodontic este vizibil inca din primele luni ale folosirii sale.

Aparatele dentare fixe pot fi:

Aparat dentar clasic – aparat dentar metalic
Aparat dentar estetic – aparat dentar ceramica sau safir
Aparat dentar invizibil – aparat dentar lingual
Exista si varianta aparatelor dentare mobile: gutiere, miofunctionale
Aparatele dentare fixe sunt cele mai folosite de catre medicii ortodonti pentru tratament. Durata tratamentului variaza de la caz la caz, dar in general se poarta intre 6 luni si 2 ani, adica de la cazuri usoare ce implica doar alinierea dintilor pana la cazuri mai complexe ce implica corecturi ale muscaturii.

Pe izzyreduceri.ro pretul porneste de la 750 lei pentru aparat ortodontic mobil si de la 890 lei pentru aparat ortodontic fix.

Fatete dentare pret redus – solutia cea mai conservatoare (minim-invaziva) in corectarea problemelor inestetice ale dintilor.

Fatetele dentare pot fi realizate din materiale oprecum ceramica emax, zirconiu sau compozit. Ele pot schimba radical atat culoarea dintelui, dar in special forma si pozitia acestuia.

Fatetele dentare sunt foite fine de portelan, foarte rezistente, care se aplica pe partea din fata a dintilor. Ele sunt la fel de puternice ca si smaltul natural.

Fatetele dentare nu se aplica pe toata dantura, in general se aplica pe dintii din fata, cei mai vizibili si raspunzatori de frumusetea zambetului.

Procedura de fatetare dentara poate fi de doua tipuri:
Cu slefuirea dintilor
Fara slefuirea dintilor (no-prep)

Avantajele acestei procedure este ca obtii un zambet de Hollywood intr-un timp scurt, nu se coloreaza, zambet imbunatatit pe termen lung ( fatetele au o durata de viata de 20 de ani), imbunatatirea esteticii dintilor.
Pretul unei fatete pe site-ul izzyreduceri.ro porneste de la 855 lei in functie de materialul ales.

Poarta cu incredere zambetul pe care ti l-ai droit intotdeauna! Programeaza-te acum!