Top 3 realitati despre supravegherea video pe care trebuie sa le stii

Siguranta este un subiect discutat in orice imprejurare, si asta datorita importantei sale majore din orice context. In ultimii ani, atentia celor care isi doresc sa ia masuri de precautie si securitate, fie acasa, fie la business, s-a indreptat din ce in ce mai mult spre sistemele ce ofera supraveghere video .

Discutiile despre acest subiect se contureaza in jurul avantajelor si a beneficiilor pe care le poate aduce un astfel de sistem de supraveghere, in comparatie cu alte metode traditionale de care s-a facut uz frecvent pana in ultimii ani. Dar, ca intotdeauna, cea mai importanta este informarea corecta, motiv pentru care ti-am pregatit acest articol cu top trei realitati despre supravegherea video de care te vei bucura sa le stii.

Tot ce trebuie sa stii despre sistemele de supraveghere video

  1. Un sistem de supraveghere video nu necesita o investitie extraordinar de mare

Da, e total adevarat! Daca mai exista zvonuri care vorbesc despre sume exorbitante necesare pentru a achizitiona un sistem de supraveghere video, fie pentru interior, fie pentru exterior, atunci e timpul sa le uiti definitiv. Datorita gamei variate de produse existente astazi in magazine (online sau offline), preturile de achizitie a unui sistem de supraveghere video sunt mai mult decat accesibile si se pot incadra in bugetul fiecaruia dintre noi. Ba mai mult, un astfel de sistem iti poate reduce alte costuri, pe principiul „mai bine previi, decat sa tratezi”, ce pot fi cauzate de persoane rau intentionate sau acte de vandalism.

  1. Un sistem de supraveghere al carui DVR este virusat nu este compromis

E asa cum se spune: cea mai frecventa problema a sistemelor de supraveghere conectate la Internet este virusarea, si cu toate acestea ea nu reprezinta o situatie fara solutii imediate. Atunci cand sistemul este atacat de virusi, inregistratorul va afisa mesajul „hacked” pe ecran, iar pasii care urmeaza pentru solutionare sunt foarte simpli. Practic, vei avea nevoie de un stick si de un calculator sau laptop, singurele echipamente necesare (pe care oricine la are la indemana) pentru a scapa de „raufacatorii informatici”.

  1. Un sistem de supraveghere video poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone

Inca o dovada ca tehnologia isi indeplineste bine rolul! Una care permite confortul si controlul absolut, oriunde te-ai afla. Cum? Cu ajutorul unui telefon inteligent si a unei aplicatii pe care va trebui sa o instalezi, vei putea sa urmaresti live imaginile surprinse de pana la 4 camere in mod simultan, sa optimizezi setarile de culoare ale imaginii, sa asculti sunetul inregistrat, sa controlezi pozitia camerelor video si chiar sa salvezi imaginile in memoria telefonului tau. Si nu numai! Multiple beneficii iti vor fi la indemana oricand.

Iti doresti sa ai propriul tau sistem de supraveghere video pe care sa il instalezi in locuinta sau in afara ei?

Perfect! Atunci o alta realitate care te va bucura este urmatoarea veste pe care ti-o dam: vei putea avea acces la cele mai bune produse din domeniu, la un pret avantajos, la distanta de doar un click. Asta pentru ca magazinul online de aici te asteapta cu cele mai noi, moderne si cele mai apreciate sisteme de supraveghere video, gata sa iti ofere siguranta si protectia, tie si familiei tale, in orice moment al zilei.

E-camere.ro te ajuta sa fii lipsit de griji, in compania celor dragi, prin sistemul de supraveghere video potrivit nevoilor voastre. Nu uita: fii intotdeauna precaut!