fbpx

Top 3 moduri in care poti sa previi eventualele probleme de sanatate

Toata lumea isi doreste sa se bucure de o viata sanatoasa, lunga si lipsita de griji. In acest sens, preventia este cea mai importanta si ne poate ajuta sa depistam la timp eventualele probleme.

Sanatatea noastra incepe cu un stil de viata sanatos si vizite regulate la medic! Atunci cand vorbim de preventie, cu totii realizam importanta ei: cu cat suntem mai atenti, cu atat avem sanse mai mari sa ducem o viata lunga si sanatoasa.

Detartraj si igienizare dentara

Tratamentul de detartraj este o metoda noninvaziva si nedureroasa de indepartare a placii bacteriene. De multe ori, principala cauza a cariilor si bolilor gingivale este chiar placa bacteriana, o sursa de infectii constante.

Detartrajul nu este doar o curatare profesionala a dintilor, ci este foarte important in prevenirea afectiunilor parodontale.

Detartrajul trebuie realizat periodic, la 3 luni pentru fumatori sau la 6 luni pentru persoanele care nu fumeaza si nu consuma bauturi carbogazoase, cafea etc pentru a pastra dintii si gingiile sanatoase.

Dupa detartraj, unele persoane pot prezenta o sensibilitate dentara si gingivala timp de cateva zile, dar aceasta va disparea pe masura ce gingiile devin mai sanatoase.

Indiferent cat de bine de ingrijim dintii, acumularea de tartru si aparitia de placa bacteriana sunt inevitabile pentru fiecare dintre noi.
Pretul detartrajului variaza de la un cabinet la altul, dar este o manopera stomatologica accesibila tuturor si care nu trebuie evitata.
Dumneavoatra ati fost in ultimele 6 luni la detartraj? Nu neglijati importanta examinarilor dentare preventive!
Eu am vazut oferta pe izzyreduceri si am achizitionat voucherul, cu pret redus la 100 de lei de la 400, la clinica Intermedica HighCare din Calea Vitan, nr. 28, et. 5, (vis-a-vis de Bucuresti Mall). Nu m-a durut deloc, a durat in jur de 20 de minute. Va recomand aceasta clinica!

Ecografie doppler

Ecografie Doppler arteriala a membrelor inferioare reprezinta explorarea cea mai simpla, economica, neinvaziva, a arterelor membrelor inferioare cu ajutorul ultrasonografiei Doppler.

Spre deosebire de ecografiile obisnuite, acest tip de ecografie foloseste efectul Doppler pentru a putea investiga sistemul vascular, arterial si venos. Investigatia este neinvaziva si foloseste principiul ultrasunetelor. Este indicata pentru explorarea sistemului vascular, arterial si venos, atat periferic (membre superioare si inferioare), cat si cervico-cerebral (carotide).

In general aceasta procedura dureaza intre 30 de minute si 1 ora.
Datorita acestei proceduri se pot diagnostica urmatoarele: leziunile de pe peretele vascular, cum ar fi depunerile de colesterol, ateromatoza, cauzele unui atac vascular cerebral, trambozele arteriale, trombozele venoase, circulatia sanguina scazuta la membrele inferioare.

Nu exista contraindicatii, fiind o investigatie noninvaziva, neiradianta, care se efectueaza cu ultrasunete.
Ofertele sunt disponibile pe izzyreduceri cu preturi de la 150 lei pana la 300 lei.

Ecografie

O ecografie poate descoperi de la leziuni Benigne, fara probleme si fara implicatii, cum sunt chisturile, pana la leziuni maligne in diverse stadii de evolutie.

O ecografie permite evaluarea detaliata a organelor interne. Aceata metoda este neinvaziva si ofera informatii extrem de importante cu privire la starea de sanatate a pacientului. Cu ajutorul ecografiei se pot depista la timp o serie de afectiuni. Costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic in scop preventiv. Este indicat sa faceti aceasta procedura o data pe an pentru monitorizarea sanatatii organismului si pentru tratarea din timp a afectiunior, in special femeile trebuie sa realizeze anumite ecografii de rutina pentru a Evita dezoltarea unor patologii mamare, ovariene sau chiar ale sistemului digestiv.
Ecografia dureaza intre 15 si 40 de minute si rezultatul este dat pe loc.

Ofertele sunt disponibile pe IzzyReduceri.ro si sunt efectuate in clinici de specialitate.