fbpx

Top 3 caracteristici pe care le are o lenjerie de pat 3D

lenjerie pat 3d

Asternuturile de pat sunt confectionate pentru a oferi un confort si un somn neintrerupt pe tot parcursul noptii. Dar o lenjerie de pat 3D este cu totul unica pe piata textilelor de la noi din tara datorita mai multor caracteristici pe care urmeaza sa le prezentam in randurile urmatoare!

Iata de ce o lenjerie de pat 3D se afla in topul preferintelor consumatorilor

Cu o mare varietate de modele, seturile de asternuturi din aceasta gama nu doar ca atrag privirile prin intermediul imprimeurilor fantastice pe care le au, dar sunt si foarte calitative si placute la atingere. Este adevarat ca designul este piesa de rezistenta, dar combinatia fibrelor din compozitie este unica si gandita in asa fel incat sa aiba o rezistenta foarte buna in timp. Paleta de culori este una deosebita, fapt pentru care tot mai multi consumatori aleg aceste lenjerii in special pentru camera celor mici.
lenjerie pat 3D
O lenjerie de pat 3D poate sa aiba imprimat pe aceasta diverse peisaje, fie acestea din natura, cu personaje sau animale. Fiecare model este confectionat cu mare atentie cu ajutorul celor mai noi si moderne tehnologii. Se folosesc cele mai bune si rezistente materiale tocmai pentru ca imprimeul sa fie unul rezistent in timp si la un numar mare de spalari. Combinatia materialelor contine o fibra de bumbac si o fibra din poliester. Amestecul celor doua are ca rezultat o mai buna rezistenta a imprimeului.

Scapa de cosmarul noptilor nedormite si bucura-te de somn neincetat!

Ca in cazul tuturor domeniilor, si din punct de vedere al lenjeriilor, calitatea face diferenta. Astfel, avantajul pe care il ofera o lenjerie de pat 3D este ca vei beneficia de un raport calitate-pret corect si foarte ideal. Daca esti in cautarea unor lenjerii de pat calitative, confectionate in Romania si la un pret de nerefuzat, descopera gama de pe Patone.ro

Te asiguram ca vei face alegerea potrivita, mai ales daca vrei sa iti transformi dormitorul in cel mai unic mod, dar si foarte simplu si rapid! Estetica dormitorului este foarte importanta pentru a te bucura de un somn calitativ in fiecare noapte, iar aceasta este data de lenjeria de pat utilizata.