TOMMY HILFIGER DEZVĂLUIE TOMMYXGIGI: O COLECȚIE CREATÂ ÎMPREUNĂ CU GIGI HADID

Colecția capsulă cuprinde o linie sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri, ochelari de soare și parfumul THE GIRL, care s-a lansat pe data de 15 iulie. Designul colecției celebrează viziunea unică a lui Gigi asupra stilului modern, având, desigur, infuzia semnăturii stilului Tommy Hilfiger “classic American cool”. Sunt reimaginate capsele marinărești prin tăieturi simple și ornamente noi, de la nasturi și zig-zag-uri la insigne navale, ornamente și dungi marinărești. Siluetele sporty-chic continuă să fie regândite cu material feminine precum șifon, tricoturi largi și piei elegante. Ținuta este una lejeră, tinerească și cool – reprezintă noua viziune jucăușă și romantică a lui Gigi asupra influențelor marinărești.

Premiera pe podium a colecției TommyXGigi va avea loc pe data de 9 septembrie în cadrul Săptămânii de Modă de la New York. Tommy Hilfiger va găzdui primul său show de modă față în față cu clientul, “#TommyNow,” care va avea intrare liberă și va fi transmis live pe tommy .com. Această abordare inovatoare reflectă implicarea puternică a lui Tommy în mișcarea de democratizare a modei, cu ținute disponibile spre cumpărare din momentul în care își fac premiera pe podium.

Tommy Hilfiger a anunțat din decembrie 2015 ca Gigi Hadid este noul ambasador global al brandului, ceea ce reprezintă implicarea sa în dezvoltarea businessului pentru femei la nivel global. Prin această strategie este comunicată o viziune proaspătă asupra liniei pentru femei Tommy Hilfiger, consolidând astfel acreditările brandului, pentru poziția sa de lider mondial la capitolul designer brand accesibil care oferă croieli clasice elegante într-o manieră fashion jucăușă.

# # #
DESPRE SARKK

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.
SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creștere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenți consumatori.
Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole de denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.