fbpx

TOMMY HILFIGER CELEBREAZA LONDON COLLECTIONS: MEN PRIMAVARA 2015

Ce:

Luni, 16 iunie, Tommy Hilfiger a gazduit impreuna cu Jonathan Newhouse, presedinte si director executiv al Condé Nast International, o cina de celebrare a London Collections: Men, primavara 2015.

Cine:

Tommy si Dee Hilfiger, Jonathan Newhouse (presedinte al Condé Nast International), Caroline Rush (seful Consiliului Britanic de Moda), Natalie Massenet (fondator Net-A-Porter), Dylan Jones (redactor sef al editiei britanice GQ), Ronnie Coke – Newhouse (directorul departamentului de creatie al House + Holme), David Gandy (model), Jack Guinness (model), Tamara Beckwith (VIP), Robert Konjic (model).

Cand:

Luni, 16 iunie, la restaurantul Little House din strada Reginei, nr. 2, Londra, W1J 5PA.

Dupa receptie, oaspetii s-au bucurat de o cina intima la renumitul restaurant Little House din Mayfair. Domnul Hilfiger si domnul Newhouse au gazduit un numar impresionant de reprezentanti ai presei glossy, comercianti si VIP-uri. Little House, cel mai exclusivist loc de intalnire din Soho, este un club privat in inima Mayfair, intre designerii de interior care au decorat spatiul numarandu-se, printre altii, celebrii artisti americani Jenny Holzer si Taryn Simon.

„Intotdeauna astept cu nerabdare sa revin la Londra pentru a sarbatori London Collections: Men, si sunt incantat sa sustin, din nou, incredibilul talent de aici”, a declarat Tommy Hilfiger. „Inca de la prima mea colectie, in 1985, m-am inspirat din stilul clasic-prep si fiind locul de nastere al acestui stil, Anglia va fi intotdeauna apropiata sufletului meu – arhitectura, arta, muzica si cultura orasului sunt o sursa nelimitata de inspiratie.”

„London Collections: Men s-a impus in scurt timp in calendarul evenimentelor de moda ca fiind un eveniment de neratat. Sfera si profunzimea talentului expus aici sunt extrem de impresionante. Londra a devenit o adevarata capitala a modei masculine, si noi, la Condé Nast International, suntem mandri sa ii oferim sustinerea noastra entuziasta.” a declarat Jonathan Newhouse.

Despre SARKK

Fondata in 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger in Grecia, Cipru, Romania si Macedonia. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite in cadrul unei retele compuse din 23 de magazine Tommy Hilfiger, 12 magazine shop-in-shop, 4 outlet-uri si o rețea extinsa de magazine multibrand.

SARKK S.A., a cautat intotdeauna echilibru si o crestere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenti consumatori.

Colectiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru barbati, femei si copii, ele incluzand si incaltaminte si accesorii.

Colectiile rezulta dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce contine articolele sportive pentru barbati, femei si copii; incaltaminte; echipament sportiv (golf, inot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate si lenjerie de noapte); accesorii de optica medicala; ochelari de soare; ceasuri; genti; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casa; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genti de voiaj. Linia Hilfiger Denim consta in articole de Denim si incaltaminte pentru barbati, femei si copii; genti; accesorii; ochelari si parfumuri.

Despre PVH

PVH, una dintre cele mai mari companii de articole vestimentare pe plan mondial, detine si distribuie brandurile Calvin Klein si Tommy Hilfiger. Este lider mondial pe categoria camasi si cravate si distribuie o varietate de branduri precum Van Heusen, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, IZOD, ARROW, Bass, G.H. Bass & Co., Warner’s and Olga, Speedo, Geoffrey Beene, Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, MICHAEL Michael Kors, Sean John, Chaps, Donald J. Trump Signature Collection, JOE Joseph Abboud, DKNY, Ike Behar si John Varvatos.

Despre Tommy Hilfiger Group

Grupul detine o varietate larga de branduri premium in portofoliu: Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim si Tommy Girl. Tommy Hilfiger Grup este una dintre cele mai celebre companii din domeniul articolelor de vestimentatie de designer. Focusul companiei este concentrat pe designul si distributia articolelor vestimentare premium pentru barbati, femei si copii si a articolelor denim. Prin licentele sale, grupul ofers accesorii cum ar fi articolele sportive pentru bsrbati, femei si copii; incaltaminte; echipament sportiv (golf, inot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate si lenjerie de noapte); accesorii de optica; ochelari de soare; ceasuri; genti; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casa; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genti de voiaj. Linia Hilfiger Denim consta in articole de denim si incaltaminte pentru barbati, femei si copii; genti; accesorii; ochelari si parfumuri. Articolele aflate in portofoliul Tommy Hilfiger sunt disponibile consumatorilor, la nivel globali, cu ajutorul unei retele extinse de distributie prin magazinele Tommy Hilfiger, lanturi comerciale internationale si alti retaileri specializati.