Toate lucrurile pe care le poți face cu un iPhone 6S, la aproape trei ani de la lansare

Telefoanele mobile au încetat să fie gadget-uri în care investim pe termen lung. Durata medie de viață a unui smartphone este de doi ani, însă mulți utilizatori aleg să le schimbe chiar și anual. iPhone 6S este vârful de gamă pe care Apple l-a lansat în 2015. La aproape 3 ani de la intrarea pe piață, mulți sunt îndreptățiți să creadă că iPhone 6S nu mai are multe de oferit. Noi nu suntem de acord și, în următoarele rânduri, îți vom arăta toate lucrurile pe care le poți face cu un iPhone 6S.

Te bucuri de toate serivciile Apple

Pentru că Apple are obiceiul de a actualiza toate produsele aflate la comercializare, iPhone 6S primește toate funcțiile pe care Apple le-a lansat după 2015. Cel mai recent update oferă posibilitatea de a salva toate mesajele în cloud, prin funcția Messages in the Cloud.

 

Pe lângă serviciile oferite de Apple, iPhone 6S beneficiază și de toate măsurile de siguranță. În cazul iOS, nu există sistem de operare mai sigur în momentul de față.

 

Te dai pe net pe un ecran de rezoluție mare

În urmă cu câțiva ani, ideea de a avea un smartphone cu 324 de pixeli pe ecran era un vis frumos. Astăzi, majoritatea telefoanelor mobile sunt echipate cu un ecran de înaltă rezoluție, iar diagonala de 4.7” de pe iPone 6S nu face excepție.

 

Ecranul este excelent pentru navigarea paginilor preferate și pentru urmărirea clipurilor de pe Youtube. Iar pentru cei ce doresc să editeze foto și video, aplicațiile disponibil în App Store vor pune la lucru fiecare pixel al ecranului.

 

Editezi și dai mai departe

Dacă tot am adus vorba de editat, iPhone 6S are instrumente foarte bune pentru a fotografia și filma. Camera de 12 megapixeli a fost actualizată prin intermediul versiunilor ulterioare iOS, astfel încât să captureze fotografii în format RAW. Iar pentru cei pentru care Full HD este prea puțin, iPhone 6S capturează clipuri video la rezoluție 4K.

 

Editarea este extrem de facilă prin aplicații precum Snapseed, Adobe Lightroom Mobile și iMovie, iar prin câteva apăsări pe ecran, creațiile tale pot ajunge pe Facebook și YouTube.

 

Toate aplicațiile sunt la dispoziția ta

Chiar dacă mai are un pic și împlinește 3 ani, iPhone 6S rulează fără nicio problemă aplicațiile pe care le poți găsi în App Store. Procesorul este dual core, pe structură de 64 de biți, fiind extrem de capabil să gestioneze chiar și cele mai solicitante aplicații.

 

Tu ce vrei să faci cu un iPhone 6?