fbpx

Toata luna ai 20% reducere la intreg meniul Casa Romaneasca

Vrei sa comanzi platouri de Craciun si Anul Nou? Nu trebuie sa iti faci griji pentru sarbatorile de anul acesta, noi iti sugeram 2 variante savuroase, adaptate tuturor preferintelor, inspirate din retete traditionale autentice, de la slanina, piftie, sarmale si friptura la tava, de Craciun ai pe masa tot ce iti doresti cu Casa Romaneasca. Intra pe site si alege meniul preferat, plaseaza o pre-comanda si noi iti livram totul intre 24 ai 26 decembrie, direct la tine acasa. Bucura-te de mai mult timp cu cei dragi si lasa mancarea in seama noastra.

Luna decembrie iti oferim reducere 20% la intreg meniul Casa Romaneasca, doar la comenzile online direct de pe site, iar exceptie fac categoria meniuri si platourile. Poti comanda inclusiv preparatele pentru masa de sarbatori, de la toba, la sunca, sarmale si friptura, pana la platouri aperitiv traditionale, pentru cate persoane ai tu nevoie. Intra pe site si alege meniul preferat, plaseaza o pre-comanda si noi iti livram totul intre 24 ai 26 decembrie, direct la tine acasa. Bucura-te de mai mult timp cu cei dragi si lasa mancarea in seama noastra.

In meniul Casa Romaneasca de sarbatori te asteapta o multime de preparate traditionale, autentice, de care sa te bucuri in confortul propriei case. Oricand vrei sa te delectezi cu mancare romaneasca in Constanta, Casa Romaneasca iti sta la dispozitie, toata luna decembrie de la ora 10:00 la ora 00:00.