fbpx

Toamna si iarna se citeste literatura rusa! De unde cumperi carti ieftine si bune

Sezonul rece este unul foarte potrivit pentru cititori sa se delecteze cu literatura rusa, cunoscuta ca fiind una mai „grea” si mai profunda. Temperaturile scazute de afara ii ajuta pe oameni sa intre mai bine in atmosfera gerurilor siberiene si a personajelor puternice. Si pentru ca niciodata un cititor nu are suficiente carti de citit, poate lua in calcul varianta unui anticariat.

Cartile autorilor rusi, o atractie in sezonul rece

Dostoievski, Tolstoi, Cehov, Gorki, Gogol sunt nume grele din literatura universala. Operele lor sunt adevarate capodopere, care vorbesc despre profunzimea firii omenesti si despre provocarile vietii. Cititorii care acum incep sa se delecteze cu literatura rusa sau cei care o indragesc de ani buni sunt sfatuiti de multe ori sa inceapa sa citeasca o astfel de carte in special in sezonul rece, pentru a patrunde mai bine in miezul beletristicii sovietice.

Toti cei interesati pot gasi cartile pe care si le doresc la anticariatul PrintreCarti.ro. Mai multe volume rusesti asteapta sa fie achizitionate atat online, cat si din magazinul fizic situat in Bucuresti. Pe langa acestea, la anticariat mai sunt disponibile 70.000 de titluri, din diverse domenii: beletristica, stiinte, dictionare, psihologie, dezvoltare personala etc.

Anticariat de carti online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

Tot ce trebuie sa faca un client este sa intre pe site, sa caute volumul sau volumele pe care le vrea si sa le adauge in cos. In momentul in care plaseaza comanda, solicitantul poate alege cum sa primeasca respectivul colet: prin posta sau prin curier rapid.

Motive pentru a cumpara carti de la un anticariat

Asadar, achizitia de la un anticariat de carti online este o alternativa buna de a beneficia de un pret scazut. In magazinele de acest gen se pot gasi atat volume noi, cat si vechi. In privinta autorilor rusi, pot fi cautate si cartile clasicilor, dar si cele ale contemporanilor, cum ar fi: Boris Akunin, Evgheni Vodolazkin sau Mihail Șișkin.

În concluzie, cumpararea cartilor de la anticariat este o metoda ieftina si rapida de a intra in posesia titlurilor care se afla de ceva vreme in wishlist. Magazinele serioase au site-uri de prezentare in care sunt enumerate cartile din dotare, insotite de descrieri, in care se specifica starea lor.