Toamna asta umple camara cu gemuri Duro

Daca nu ti-ai facut inca proviziile pentru iarna, iata-ne aici, cu cele mai bune si aromate gemuri pentru patiserii, marmelada si miere energizant.  Ne gasesti produsele pe site-ul de prezentare, in marile lanturi de magazine si la distribuitorii agreati de pe fiecare judet . Duro este producator de gemuri din anul 1991 si ofera clientilor sai produse autentice de cea mai buna calitate la preturi imbatabile. Nu ai incercat inca gemurile Duro? Umple camara cu gemurile de odinoara si bucura-te de mic dejun dulce si de prajituri cu gust!

Cum putem folosi gama de produse Duro? In patiserie si cofetarie, umpluturile reprezinta elementul cheie, de acolo gustul special si unic. Umpluturile pentru patiserii de la Duro sunt idele pentru aceasta industrie, dar si pentru cofetarie, gelaterie si pentru mancat ca atare. Cei care au incercat deja produsele Duro, se pregatesc sa isi umple camara cu bunatati, iar cei care nu au gustat cele mai bune gemuri si dulceturi, pot sa viziteze marile lanturi de magazine si sa le incerce.

Gustul de odinoara al gemurilor de la Duro te vor purta pe ulitele copilariei tale, acolo unde micul dejun preferat era felia de paine cu gem si ceai, iar prajiturile facute de bunica erau in foi, cu mult gem din camara. Incearca si mierea energizant de la Duro, un produs usor de asimilat, fara coloranti si conservanti chimici, Energizantul Melly poate inlocui cu succes zaharul in cafea, ceai sau limonada.