Toamna aceasta se poarta armonia

Eden Spa propune pentru aceasta toamna terapii pentru minte, corp si suflet, pentru ca orice vizita in centrele noastre sa se transforme intr-o calatorie pentru regasirea propriului corp si suflet si un moment de reincarcare energetica.
Prin selectia generoasa de terapii oferite in acest sezon, vizam atingerea armoniei corp – minte – spirit menita sa previna aparitia imbolnavirilor, sa atenueze problemele cauzate de stres si factori toxici, precum durerile de spate, insomniile sau depunerea greutatii in exces pentru ca, la final, partenerii nostri de calatorie sa-si regaseasca starea de bine.
Astfel, pentru a va reincarca bateriile dupa o saptamana plina de taskuri si responsabilitati, va propunem pachetul De Stress & Recharge, care, in mai putin de 3 ore, are ca efect vizibil energizarea totala si reducerea stresului prin: exercitii de respiratie, reflexologie, masaj personalizat si spa special treatment cu smoothie si deliciu vegane. O escapada cu efect de relaxare si vitalizare cat o vacanta, la un pret special de 300 RON/pachet.
Daca va doriti sa va simtiti mai usor, mai curat si mai energic, va propunem pachetul Mind & Body Detox Day, un program intensiv de detoxifiere fizica si emotionala de 3 ore, care va ajuta sa treceti prin toate etapele necesare pentru recapatarea energiei si regasirea starii de bine. Pentru ca, de cele mai multe ori, facem alegeri gresite intrucat ne lipseste claritatea, Eden Spa propune un concept nou si inovator pentru descoperirea de sine, o sesiune individuala Clarity cu Yogeshvar, unul dintre cei mai complexi maestri spirituali de yoga aflat in Romania.
Pachetul de detox este urmat de o jumatate de ora de sauna uscata, o impachetare cu ginger si wasabi si un tratament de drenaj limfatic, totul la un pret de numai 425 RON/pachet.
Thai Yoga Healing Treatment imbina, intr-un mod unic, elemente din presupunctura, Yoga, reflexologie, meditatie, vindecare la nivel energetic si Ayurveda, care favorizeaza eliberarea blocajele si ajuta la depasirea limitelor, printr-o vindecare profunda, intr-un spatiu al prezentului si al meditatiei. O experienta complexa in 75 de minute la un pret de numai 150 RON/sedinta.
Iar daca aveti la dispozitie doar o ora pauza la pranz, puteti alege clasicul de acum Hot Stone Massage 50 min, pret de la 150 RON la 115 RON/sedinta, pentru o relaxare profunda a musculaturii si o reechilibrare energetica rapida.
Evenimentul media de lansare a meniului de toamna va avea loc marti, 10 septembrie 2013, ora 12, in centrul Eden Spa Primaveri, strada Pictor Ion Negulici, nr. 4.