Titluri de iarna nesfarsita

Anticariat Carti

Cititul in timpul adventului este un mod minunat de a intra in spiritul Craciunului si de a va bucura de deliciile vacantei de iarna. De la povestiri scurte, povesti pentru copii si romane istorice epice, literatura a ilustrat magia si entuziasmul sezonului rece. Echipa Printre Carti a intocmit o lista de titluri internationale care, cu siguranta, vor incalzi inima si vor aduce fiorul Craciunului in inima cititorilor.

„Poveste de Craciun” este o poveste atemporala si poate una dintre cele mai celebre contributii literare ale lui Charles Dickens. De la  publicarea sa in 1843, a fost popularizata urarea „Craciun fericit!”, iar povestea a reusit sa bucure multe generatii. Aceasta carte invata cititorii sa onoreze Craciunul in inimile lor si sa raspandeasca dragoste, bucurie si caritate.  Prin implicarea personajelor intr-o naratiune fantastica, lucrarea inca atrage cititori.

Citirea romanului „Polar Express” de Chris Van Allsburg, inainte de Craciun continua sa fie o traditie in randul multor copii. Cu toate acestea, pe langa imaginile frumos ilustrate si stilul narativ relaxat, povestea este potrivita si adultilor nu doar celor mici. Romanul relateaza povestea unui baietel care, intr-un ajun de Craciun, se imbarca intr-un tren fermecat ce se indreapta spre Polul Nord.

Primul dintre cele sapte romane publicate de C.S.Lewis, care cuprinde Cronicile din Narnia, „Leul, vrajitoarea si dulapul” este un roman fantezist ce prezinta iarna napraznica a Narniei, completata de animale vorbind si creaturi mistice curioase. Dupa ce au fost evacuati din Londra, din cauza declansarii razboiului, copiii din Pevensie traiesc intr-o casa veche si gasesc accidental o intrare in taramul misterios prin garderoba prafuita dintr-un din camerele de rezerva. Trecand prin poarta, se angajeaza intr-o aventura fantastica cu o iarna nesfarsita.

„Craiasa zapezii”de Hans Christian Andersen este o poveste misterioasa ce se desfasoara intr-o secventa asemanatoare viselor si se concentreaza pe lupta dintre bine si rau. Cand li se povesteste despre fulgii de zapada, acestia incep sa vada fiinta supranaturala care se ocupa de ei. Povestea rezistentei prieteniei din copilarie este intruchipata prin cautarea lui Kay, care a fost rapit de craiasa si dus in palatul inghetat. Aceasta este una dintre cele mai iubite povesti de sezon!

www.printrecarti.ro | Anticariat de carti din Bucuresti

Accesand http://www.printrecarti.ro/ veti putea cumpara aceste carti de la cel mai bine aprovizionat anticariat de carti din Bucuresti!