Titluri de adaugat in lectura de iarna

Cumpar Carti Vechi

Indiferent daca aveti de cumparat cadouri pentru a fi daruite de Craciun sau cautati cateva carti grozave pentru a le citi in momentele de leneveala din timpul iernii, exista o multime de carti dragute care s-ar potrivi perfect sezonului care urmeaza.

”Cronicile din Narnia este o serie de sapte romane fantastice scrise de C.S. Lewis. Amplasat in lumea fantastica a Narniei, o lume magica, cu fiare mitice si animale vorbitoare, seria povesteste aventurile diferitilor copii care joaca roluri centrale in istoria desfasurarii acelei lumi. Cartie acopera intreaga istorie a Narniei, de la crearea sa pana la distrugere.

“Un altfel de Craciun” scrisa de Josh Grisham este cartea care va ajuta sa va imaginati cum ar arata un an fara sarbatoarea Craciunului. Nu exita magazine aglomerate, nici petreceri la birou, nici obligatia de a oferi cadouri. Asta este ceea ce personajele au in minte atunci cand decis ca, doar o data in viata, vor evita sa sarbatoreasca in mod trafitional. Nu-si impodobesc casa, nu gatesc mancaruri specifice, nici macar nu impodobesc un brad. Cartea este un bun motiv de a ne intoarce la adevarata semnificatie a Craciunului, este o poveste care pune “stop” epocii moderne, oferind o privire de ansamblu asupra haosului si a freneziei care se intampla in aceasta perioada a anului.

Operele autorilor rusi duc mereu cu gandul la iarna, ger si caldura din camine…

Probabil din cauza ca in Rusia e iarna aproape tot timpul anului. Cartea “Anna Karenina” scrisa de Lev Tolstoi nu face exceptie acestui tipar. Ea este istoria a doua iubiri, descriind foarte bine stari de dragoste pura, dorinta, suferinta, gelozie, mila, remuscare, obsesie si disperare.

Iarna este acea perioada din an care ne rupe de realitate si ne da ragaz sa meditam atent la propriile trairi. Nimic nu se compara cu linistea serilor de iarna in care citim si tot citim, linistea sezonului fiind total de partea noastra.

Vremea rece se apropie cu pasi repezi, daca titlurile de mai sus au fost deja citite, o idee buna ar fi sa le vindeti pentru a achizitiona altele. Cumpar carti in Bucuresti, din toate domeniile, numai sa fie in stare buna. Cumpar carti vechi, dar si noi, cumpar tot ce ai si doresti sa vinzi in materie de carti. Afla detalii pe www.anticariat-carti.com.