Tipuri de manichiura pentru iarna

Daca si tu iti doresti o manichiura de nota 10 care sa atraga atentia celor din jurul tau, atunci Janet Nails iti vine in ajutor cu mai multe tehnici usor de aplicat pentru a te bucura de unghii frumoase si elegante.

Hai sa vedem mai jos cum poti obtine aceste 3 tipuri de manichiura.

1. Manichiura de tip ziar

Cine credea ca oti imprima atat de usor scrisul de pe ziar pe unghiile tale. Ei bine, aceasta tehnica a luat avant cand o manichiurista a incercat-o apoi vazand ca i-a iesit, a inceput sa faca video-uri despre aceasta tehnica iar fanele manichiurii au luat-o razna.

Aceasta tehnica de manichiura necesita doar un mic capac de alcool sanitar / spirt care va umezi bucata de ziar dupa care o vei presa peste unghie.

Dar inainte de asta unghia trebuie sa fie acoperita de un lac alb pentru a absorbii culoarea textului ziarului.

2. Manichiura cu stropi fini

Inca o tehnica simplu de pus in practica de care ai nevoie de un instrument la care probabil nu te gandeai este – paiul de baut. Cu ajutorul lui vei sufla mai bine oja semipermaneta pe unghiile tale. PRocesul este unul simplu prin care introduci paiul in sticluta de oja si sufli apoi in pai peste unghii. Atentie trebuie se cresti/reduci distanta dintre pai si unghie pentru a putea obtine pete mici sau mari.

3. Manichiura clasica

Stim ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa aiba unghii frumoase si elegante. DE aceea mai jos vei afla cum sa realizezi o manichiura clasica.

PRima data se indeparteaza lacul de unghii cu dizolvant fara acetona. Apoi tai unghia in forma pe care o doresti tu fie lunga/fie scurta.

Dupa care va trebui sa pilesti unghia cu o pila de unghii. ( Pe site-ul Janet Nails gasesti o gama variata de pile de unghii moderne care sa te ajute sa ai unghii elegante si moderne). Dupa care sa va inlatura cuticulele.

Pasul final este sa aplici lacul de unghii. Pentru asta iti recomandam sa intrii pe site-ul nostru sa vezi gama de geluri uv pentru unghii dar si gama completa de lacuri de unghii moderne in nuante diverse.