Tipuri de cercei si ocazii in care pot fi purtati

Dumneavoastra purtati aceeasi pereche de cercei in fiecare zi? In timp ce unele femei isi asorteaza cerceii in functie de tinuta sau de locul in care urmeaza sa mearga, altele poarta aceeasi pereche de cercei din timpul copilariei. Iata un ghid de purtare a cerceilor conceput de specialistii HQZ, amanet non-stop in Bucuresti!

In primul rand, cerceii ar trebui purtati in functie de ocazie. Aceasta este un element esential pentru a decide care cercei ar trebui sa iasa in lumina reflectoarelor. O zi de lucru obisnuita, de exemplu, nu este potrivita pentru niste cercei cu diamant. In mod similar, nu ezitati sa adaugati putina stralucire urechilor la o ocazie speciala cum ar fi o nunta sau o petrecere cocktail!

Cei mai potriviti cercei pentru accesorizarea tinutei de serviciu sunt cei mici, cu surub. Poate le considerati plictisitoare, insa daca achizitionati mai multe perechi de cercei de acest tip, veti reusi sa le asortati in functie de imbracaminte. Pe langa faptul ca ii puteti purta la birou, astfel de cercei sunt potriviti si iesirilor in oras dupa munca.

Evenimentele formale reprezinta o parte inevitabila a vietii. Uneori sunt o povara, alteori o bucurie. Pentru ocazii cu adevarat formale, cum ar fi o nunta sau un dineu, cerceii nu ar trebui sa fie prea sclipitori. Cerceii cu perla sunt clasici si sunt potriviti unor astfel de evenimente, dar si cerceii cu diamant.

Cumpar bijuterii vechi | amanet non-stop | hqz.ro

cumpar bijuterii vechi

Petrecerile sunt momentul perfect pentru a scoate cerceii mari si sclipitori din cutia de bijuterii. Cocktail-urile, petrecerile de Anul Nou sau zilele de nastere importante sunt momentele perfecte pentru a purta cei mai mari cercei pe care-i aveti la dispozitie. Asta nu inseamna sa iesiti din aria personala de confort, purtand ceva ce nu vi se potriveste, ci sa alegeti acei cercei care va definesc ca si persoana in astfel de situatii.

Daca sunteti o amatoare de cercei si aveti o colectie care mai mult sta in cutie decat in urechi, poate ar trebui sa faceti ceva in acest sens. Puteti vinde cerceii pe care nu-i mai purtati! Cumpar bijuterii vechi in stare buna pentru amanetul HQZ. Pentru mai multe informatii accesati http://hqz.ro!