Tigla metalica – protejeaza si ofera o estetica speciala caselor amenajate

Tot mai multe proiecte de constructie si reparatie acoperis sunt realizate cu tigla metalica, un element de constructie dezvoltat in ultimii ani. Alegerea tiglei metalice inseamna in primul rand protectie impotriva factorilor de mediu, siguranta si confort termic asigurat, precum si o estetica aparte – tiglele metalice sunt disponibile in mai multe culori si dimensiuni.

Tigla metalica de la Blitz Profil – elemente moderne pentru realizarea acoperisurilor durabile

Constructia unei case reprezinta cel mai bun exemplu de organizare a etapelor de lucru si colaborarea eficienta intre echipele de lucru, incepand cu inginerii proiectanti, constructori, arhitectii, sefii de echipa si muncitorii insarcinati cu realizarea fiecarei lucrari. Pentru amenajarea corespunzatoare, materiale si echipamentele de lucru, precum si elementele de constructie si amenajare trebuie selectate din timp, pentru ca lucrarile sa fie gata in timp util.

Firma Blitz Profil ofera posibilitatea realizarii unor proiecte ireprosabile de amenajare sau inlocuire acoperis, gratie tiglelor metalice de calitate distribuite la preturi accesibile. Aplicatiile pentru care sunt recomandate profilurile tigle metalice distribuite sunt dintre cele mai diverse: case, ansambluri rezidentiale, blocuri de apartamente, hale industriale, ateliere etc.

Blitz Profil aduce inovatia in materie de amenajare si reparatii acoperisuri – tigla metalica Kubic si tigla metalica Blitz

Unul dintre interesele principale ale companiei Blitz Profil este de a aduce noutatea pe piata de profil din tara noastra, prin cele doua tipuri de elemente pentru acoperis: tigla metalica Kubic si tigla metalica Blitz.

– Prin ce se deosebeste tigla Kubic de tipurile clasice de tigla?

Acest tip modern de tigla imbina caracteristicile estetice ale tiglei din ceramica cu durabilitatea si rezistenta crescuta la conditiile meteo extreme, precum alternarea inghetului/dezghetului si oscilatiile de temperatura, vant si precipitatii puternice. Forma geometrica a modelului elimina riscul aparitiei spatiilor dintre fasiile de tigla montate, contrinuind la estetica armonioasa a lucrarii realizate.

Pe langa avantajele tehnice de exceptie, tigla Kubic este facil de montat, lucrarile fiind finalizate rapid, iar aspectul cladirii amenajate este ingrijit.

– Care sunt caracteristicile tiglei Blitz?

Gama Blitz reprezinta varianta clasica de tigla metalica, extrem de raspandita in proiectele de amenajare si constructie, datorita caracteristicilor de exceptie, apreciate deopotriva de inginerii constructori, designeri si arhitecti:

–          profil modern, estetica placuta;

–          facilitatea montarii;

–          materiale de fabricare de calitate ridicata.

Blitz Profil utilizeaza doar materii prime provenite de la companii de top ai domeniului. Astfel, orice tip de tigla Blitz are la baza tabla zincata (obtinuta prin tratarea cu un strat de zinc 225-227 g/mp) si inca 2 straturi de protectie care ii asigura durabilitatea (strat pasivizare si strat grund). Ultimul strat este rezervat pentru a oferi estetica atat de apreciata: stratul de vopsea aplicat poate fi de diferite grosimi, poate avea diferite culori, poate fi mat sau lucios.

Lejeritatea lucrarilor de amenajare – proiectele sunt efectuate cu tigla metalica realizata la comanda

Specialistii Blitz Profil cunosc importanta posibilitatii de personalizarea elementelor de amenajare, astfel ca indiferent care este tipul de tigla metalica pentru care optati, exista mai multe culori, dintre cele adecvate pentru astfel de lucrari din paleta de culori RAL. In afara de culoare, clientii pot selecta grosimea tiglei, in functie de proiect si necesitatea de protejare, precum si structura acestuia – tigle metalice mate sau tigle metalice lucioase.

Compania vizeaza o colaborare avantajoasa pentru toate partile implicata, asa ca pe langa recomandarile de selectie pentru indeplinirea cerintelor de proiect, consultantii Blitz Profil va ofera consultanta constanta pana achizitionati tigla metalica potrivita: calcularea necesarului de fasii de tigla, sugestii pentru culoare si orice alte servicii de care aveti nevoie.

——————————————————————–

tigla metalica blitz profil

CONTACT

Telefon: 021 315 67 40

Mail: contact@blitz-profil.ro

Adresa: Bld.Biruintei, Nr.92F, Pantelimon, Ilfov