fbpx

Tic tac Ora Pamantului

Cu totii am promis la trecerea dintre ani ca vom fii mai buni, mai intelegatori, mai optimisti, acum e timpul sa aratati ca promisiunea voastra nu a fost in zadar! Anul acesta trebuie sa fie mai bun si totusi cred că nu e vorba asa mult de an, cat e vorba de persoanele din acest an! Facem apel la companii, institutii, scoli, licee, facultati, prieteni, cunostinte etc. pentru sustinerea acestui eveniment. Constientizarea problemelor de mediu, ne fac sa fim mai precauti, stingem lumina cand iesim din camera, sortam gunoiul acum, fiecare lucru mic contează pentru acest Pamant. Avand in vedere poluarea mediului, in fiecare an se sting luminile, acest lucru reprezinta o economie colosala. Timpul trece repede, parca și aud ticăitul tic-tac, trebuie sa luam atitudine si anul acesta! Hai si tu, alatura-te cauzei, nu uita ca si tu calci acest Pamant care sufera.
Vrei sa fii diferit, vrei sa iesi in evidenta? Atunci stinge lumina pe 19 martie si vino alaturi de echipa ONG Mare Nostrum, in Parcul Tabacariei, din Constanța. Te așteptam, in intervalul orar 20.30 – 21.30, sa celebram Ora Pamantului sub cerul liber si lumina lumanarilor!
Aduna toate becurile uzate si vino cu ele la tombola de becuri! Voluntarii Mare Nostrum au pregatit sute de suporturi de lumanari, pe care le vom folosi in crearea diverselor forme si mesaje.
Premiile din cadrul tombolei de becuri sunt acordate de catre Patrula de Reciclare Locala Constanța, iar elevii din cadrul patrulei se vor implica in buna desfasurare a tombolei.
Evenimentul este sustinut financiar de catre OMV Petrom.