Ti ai dorit vreodata diamante?

22 iunie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Hai recunoaste! Ce-i drept, nu pentru tine sau nu in mod direct pentru tine, ci pentru ea. Ca ea isi dorea, ca era la moda, ca era scump si ca reprezenta dovada iubrii tale. Acum ca il are, zare intr-un sertar. Pana la urma gestul conteaza. Apoi, pentru ca esti meserias de meserie, ai inceput sa iti doresti si tu, pe langa altele, diamante. Ti-ai facut un wish-list cu ceea ce ai nevoie si unul cu ceea ce iti doresti. Printre punctele fierbinti ale listei tale sunt: generator curent, ca sa ai autonomie cand mergi singur la lucrari de apartament sau la unele mai ample cu echipa, disc diamantat pentru beton, disc diamantat pentru beton sudat, disc diamantat pentru asfalt si unul pentru uz general – nu stii niciodata ce gasesti la fata locului, e bine sa le ai pe toate, apoi masina de gaurit cu carota diamantata si suport cu reglaj in unghi – unele situatii sunt mai complicate decat par, iar apoi coroana diamantata pentru carota – pana la urma toate diamantele sunt consumabile si trebuie inlocuite.

Spre deosebire de diamantul ei din sertar care are nevoie de un om putere pentru a fi pus in valoare, diamantele tale au nevoie de un generator electric pentru a fi puse in valoare. Bineinteles, un magazin de specialitate care se respecta il va avea si ti-l va putea oferi la pachet cu celelalte produse. Altfel, va fi nevoie sa faci un wish-list pentru fiecare magazin in care intri. Mai multa hartie si mai multa pasta de pix. Joaca-te cu diamante pentru a produce alte diamante!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram