fbpx

The Fashion Fair Editia a doua Targ de moda accesorii si cosmetice de Florii

Cadouri de Paște 2015: Haine de designer și accesorii la The Fashion Fair

În fiecare an, de sărbători, cauți cadouri pentru cei dragi. Anul acesta poti incepe cumparaturile cu un cadou pentru tine, Sâmbătă 04 Aprilie la The Fashion Fair, începand cu orele 10 AM pana la orele 19 PM, organizat in locatia: Finnish Cocktail and Bar( Str. Smârdan, nr 28)
The Fashion Fair nu este doar un târg de modă, THE FASHION FAIR este o cumunitate a iubitorilor de frumos unde poti găsi cele mai originale cadouri pentru tine și pentru cei dragi: haine create de designeri talentați, bijuterii, accesorii menite să insuflețească orice ținută, dar si cosmetice pentru toate genurile.
Târgul, aflat la a doua ediție, reunește nume deja consecrate ale modei românești, dar și designeri aflați la început de drum: Fistic By Stefania Penciu, Boutique 92, Atelier Andrei Iordache, Violeta Marcu, Săpun din Inimă, Ocko Shop, Florenta Necula, Alin Dinica Couture Jewelry si multi alți tineri pasionați de frumos.
Pentru un răsfăț total, a fost pregătit și un beauty-corner, unde specialiștii in make-up te vor machia, după gustul tău. În plus ai posibilitatea de a caștiga un număr limitat de premii, oferite de sponsorii târgului(Sephora si Lady Velvet Atelier). Intrarea la The Fashion Fair este gratuită.
The Fashion Fair a mai pregatit o supriză pentru voi, iubitorii de frumos, primul after party al targului de moda, FASHION BEHIND CLOSED DOORS.
After party-ul va fi organizat la etajului Clubului Finnish începand cu orele 23:00. Accesul la petrecere se realizează pe bază de invitație. Pentru a beneficia de o invitație pentru tine și prietenii tai poți suna la urmatorul numar de telefon: 0765.914.221