fbpx

Textile hoteliere inalt calitative de la un producator de succes – Brodank Comarnic

brodank

O afacere prospera se va evidentia intotdeauna pe piata de profil, asa cum se intampla si in cazul companiei Brodank, producator de prestigiu in domeniul textilelor hoteliere si nu numai. Evolutia pozitiva a acestui business a fost incurajata mai ales de cererea considerabila din partea pietei – a hotelierilor si a celorlalte spatii HoReCa. Nevoia publicului era a unor solutii de calitate, rezistente, iar asta este exact ceea ce a oferit acest nume ce a devenit un reper pentru public.

Nu este usor a construi un nume, indiferent de domeniul de activitate. Asta implica munca neintrerupta si seriozitate, profesionalism si adaptare continua la schimbari si cerinte. Dar specialistii Brodank cunosc mai bine aceste aspecte – au reusit sa asigure de-a lungul anilor de activitate toate cele necesare clientilor – incepand de la seturi de lenjerii intr-o varietate de optiuni si pana la prosoape, perne, pilote si alte textile de calitate.

Datorita motivatiei si a dorintei de dezvoltare ce caracterizeaza compania Brodank, portofoliul de produse este unul vast si include solutii in trend vizavi de amenajarea interioara. Astfel, tesaturile pe care le foloseste producatorul se refera la cele ce se incadreaza in standarde inalte de calitate.

Brodank Comarnic – producător de succes de textile HoReCa

Cu o implicare totala si o dedicarea asemenea, societatea a reusit sa isi cladeasca un nume pe nisa de specialitate, ceea ce i-a adus succesul in scurt timp. A fost necesar doar sa isi formeze un renume in tara pentru a atrage clienti. Desigur ca a reusit in acest sens doar prin transparenta cu care a actionat de fiecare data, prin calitatea ce a constituit un obiectiv de baza in productie. Acestea au fost suficiente pentru a-si construi succesul din prezent.

Potrivit acestui producator recunoscut, se pare ca cei mai multi hotelieri isi bazeaza alegerile pe calitate. Majoritatea se axeaza pe lenjerii din fibre naturale precum bumbacul. Desigur ca poate fi vorba despre cel complet natural sau in combinatie cu alte fibre precum polistirenul, in proportii mai mici sau mai mari. Spre exemplu varianta in combinatie cu polistiren 15% este preferata datorita rezistentei sporite pe care o prezinta.

In general publicul interesat vizeaza calitatea pentru ca realizeaza investitii insemnate, deci doresc si o utilizare de durata. Este preferat albul, emblematic pentru curatenie, dar si pentru ca se pastreaza mai usor si inspira mai multa incredere clientilor.

In functie de cat este fiecare dispus sa investeasca in lenjerii si prosoape deopotriva, Brodank ofera posibilitatea de a alege intre produse cu o densitate mai mica sau mai mare a fibrelor. Aceasta dicteaza si gradul de rezistenta a textilelor.

Desigur ca va conta si modul in care se realizeaza intretinerea, masura in care se respecta instructiunile de purtare si spalare, respectiv uscare a acestora.

Cert este insa ca Brodank Comarnic a reusit sa devina un reper vizavi de textilele hoteliere, astfel ca la ora actuala afacerea cunoaste succesul si se mentine in topul alegerilor. De pe lenjerii-hotel.ro pot comanda cei interesati produse sub aceasta marca.