fbpx

Termoizolatii profesionale cu Hidroizolatii Conduraru!

Termoizolatie

Despre Hidroizolaţii Conduraru

Hidroizolaţii Conduraru este o companie, care activează ca furnizor pe piaţa din România, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul izolaţiilor. Tradiţia şi experienţa pe care au dobândit-o în toată activitatea, înseamnă un plus strategic de flexibilitate şi dinamism. Încrederea, flexibilitatea, şi cultura calităţii fac parte din atitudinea companiei Hidroizolaţii Conduraru consolidând traiectoria acestui parcurs exemplar.

Prezent pe piaţa românească de mai bine de 15 ani, Hidroizolaţii Conduraru este unul dintre cei mai importanţi furnizori de produse şi sisteme de termo şi hidro care respectă cu stricteţe standardele europene din domeniu. Folosind materiale de înaltă calitate, consumul energetic al clădirilor este optimizat în condiţiile creşterii confortului iar uzul complementar al serviciilor menajează resursele financiare ale partenerilor grupului.

Adaptându-se unei pieţe aflată în perpetuă mişcare, compania Hidroizolaţii Conduraru investeşte în retehnologizări şi extinderi, astfel încât, rezultatul unei evoluţii strategice gândite pe termen lung vizează un singur lucru: calitatea.

În cadrul companiei Hidroizolaţii Conduraru activează o echipă solidă în cadrul căreia perseverenta managerială şi dăruirea personalului calificat poziţionează activitatea pe coordonatele calităţii şi a profesionalismul, care întrunesc toate caracteristicile companiei.

Hidroizolaţii Conduraru – Calitate şi încredere

Pentru compania Hidroizolaţii Conduraru, cea mai importantă investiţie, o reprezintă clienţii. Structură la nivel naţional de agenţi de vânzări şi distribuţie, facilităţile logistice constituie garanţia seriozităţii şi a preocupării în legătură cu orice solicitare adresată companiei.

Pentru că Hidroizolaţii Conduraru şi-a făcut o datorie din a înveşti în oameni, profesionalismul şi entuziasmul lor a făcut din întreaga companie un partener respectat şi de încredere.

Echilibrul termic înseamnă confort şi economii importante în ceea ce priveşte bugetul dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să îl obţineţi cu ajutorul realizării lucrărilor de termoizolaţii de calitate. Hidroizolaţii Conduraru executa lucraţi de termoizolaţii la interior său exterior, pentru clădiri rezidenţiale, clădiri de birouri sau clădiri industrial, poduri şi pasaje rutiere, terase circulabile şi terase necirculabile.

Servicii Hidroizolaţii Conduraru

În funcţie de natură fiecărei construcţii, vă oferim:

 • Consultaţie în alegerea celor mai bune materiale pentru lucrările de termoizolaţie;
 • Îndepărtarea placărilor sau materialelor de finisare, acolo unde este nevoie, pentru montarea sau aplicarea materialelor termoizolante;
 • Pregătirea suprafeţei prin lucrări specifice pentru aplicarea materialului termoizolant ales;
 • Montarea materialelor termoizolante;
 • Finisarea suprafeţelor pentru obţinerea aspectului estetic dorit prin placări sau vopsire.

Fiindcă anterior am vorbit despre serviciile pe care le oferim, să vorbim despre termoizolaţii şi despre câteva aspecte importante de care ţinem cont în momentul realizării lucrărilor. În ceea ce priveşte realizarea termoizolaţiilor, foarte important este materialul pe care îl folosim. Aşadar, în realizarea fiecărei lucrări avem în vedere următoarele:

 • Riscul de incendiu
 • Nivelul de hidroizolaţie necesar
 • Nevoie de izolare fonică
 • Mediu, respectiv montare la interior său exterior unde trebuie să se ţină cont de expunerea la raze UV, umiditate, condiţii de mediu.
 • Considerente ecologice
 • Buget disponibil

Aşadar, vă asigurăm servicii de înaltă calitate, seriozitate şi profesionalism la cele mai înalte standarde.

Sărbătorim împreună aniversarea companiei Hidroizolaţii Conduraru de mai bine de 15 ani, timp care am devenit un partener de încredere şi respectat datorită produselor şi a serviciilor de calitate, executate de maximul de profesionalism şi dăruire!