Terminale Info Chiosc pentru showroom – simplu, rapid, util

terminale info chiosc

EasyPay System vine in intampinarea clientilor sai cu o multitudine de solutii pentru plata rapida datorita terminalelor speciale, pentru furnizarea de informatii cu privire la diverse aspecte de interes, pentru efectuarea pariurilor sportive etc.

Mai multe detalii despre aceste terminale Info Chiosc pentru showroom si celelalte produse pe care le puteti achizitiona de la noi, in functie de necesitati, gasiti in randurile urmatoare.

Terminale Info Chiosc pentru showroom, dar nu numai!

Gama de produse oferite de EasyPay System este una variata, asa ca va invitam sa le descoperiti pe fiecare in parte astfel incat sa puteti alege cu usurinta ceea ce vi se potriveste si raspunde cerintelor si necesitatilor voastre.

Iata, asadar, care sunt produsele prezente in portofoliul nostru:

  1. Terminal de plata,

Tip indoor si outdoor prin intermediul caruia utilizatorii pot efectua plati catre lista de furnizori de servicii atasata.

Fie ca este vorba de facturile lunare, de reincarcarea cartelelor prepay de la toate companiile de telefonie mobile, de achizitia unui bilet la concert sau de tren, de alimentarea paysafe a card-ului sau de transmiterea unui buchet de flori, fiecare plata dureaza pana la 60 de secunde, ofera siguranta si aplica nevoia clientului de a se intoarce de fiecare data in locatia voastra pentru a beneficia de acest serviciu.

  1. Info Chiosc

Acesta poate fi un terminal care ofera informatii clientilor si poate fi amplasat: pe strada, in institutii publice si private, banci, unversitati, spitale, primarii, locatii in care se organizeaza orice tip de eveniment.

Acesta poate fi si rand electronic, mapa interactiva sau orice alta destinatie conform soft-ului si cerintei clientului.

Un Info Chiosc are numeroase optiuni pentru toate domeniile de activitate: acces la informatii, mape interactive, licitatii, recrutari, programari sau reclamatii si sugestii, check-in/out, verificare conturilor si printarea documentelor.

  1.  Info Point

Acesta face parte din categoria de betting si ofera informatii despre utilizator si despre compania la care acesta joaca, printr-un card personalizat.

  1. Gama de terminale de pariuri sportive, unde avem 6 produse denumite EasyBet 1, EasyBet 2, EasyBet 3, EasyBet 4, EasyBet 5, EasyBet 6.

Acesta este strict destinat agentiilor sportive, barurilor si a casino-urilor, iar jucatorii pot efectua bilete de pariuri folosind exclusiv terminalul.

Terminalul de pariuri sportive ofera clientilor intimitatea de a paria si de a printa biletul fara interventia unui angajat al salii.

  1. Easy Cash-Out

Acesta este un terminal destinat tot categoriei de betting, terminal care ofera castigurile jucatorilor.

Easy Cash Out este un terminal ambitios din industria jocurilor de pariuri sportive si de noroc, care ofera utilizatorului un tichet prin care poate lua o pauza in timpul utilizarii terminalului, poate colecta banii introdusi in terminal sau isi poate verifia creditul acumulat.

  1. Monekt

Este terminalul care primeste monede bulk si in schimbul acestora ofera un card de fidelitate care poate fi utilizat si cheltuit exclusiv in incinta magazinului unde acesta este amplasat.

Cea mai moderna si utila metoda de a te elibera de surplusul de monede.

Terminal pentru numararea monedelor, sortarea acestora si eliberarea valorii introduse sub forma unui card sau voucher in doar 3 pasi si pana la 60 de secunde.

  1. Terminal pentru depunere si transfer de bani

Terminal conceput in colaborare cu compania Smith&Smith pentru depunerea banilor si transferul acestora intr-un mod rapid, sigur si econom doar prin scanarea actului de identitate, cash sau card.

Beneficiati de comisioane la fiecare tranzactie efectuata de catre client!

  1. Terminal pentru schimb valutar sau terminal pentru efectuarea tranzactiilor cu crypto valuta

SOLUTIE VANZARE-CUMPARARE BITCOIN

Achizitioneaza sau vinde crypto valuta prin intermediul terminalului intr-un mod discret si intim.

SOLUTIE SCHIMB VALUTAR

Foloseste in siguranta terminalul pentru schimb valutar, in oricare valuta. In doar cativa pasi ai obtinut numerarul de care ai nevoie, fara a astepta la ghiseu!

  1. Terminal pentru achizitie tichete transport public

Necesitatile de transport ale cetatenilor sunt acum satisfacute prin intermediul terminalului pentru eliberarea tichetelor de transport public, dar si a abonamentelor lunare.

  1. Terminal destinat domeniului Horeca

Elibereza-ti clientii de momentele in care isi asteapta randul la casierie si ofera-le acestora posibilitatea de a efectua comenzi si plati rapid, prin intermediul info chiosc-ului special gandit pentru domeniul Horeca. Meniul restaurantului, plata comenzii, informatii despre calitatea produselor, numarul de locuri disponibile, dar si feedback-ul primit la parasirea locatiei, constituie un avantaj major pentru locatia voastra.

Comanda terminale Info Chiosc pentru showroom de la EasyPay System!

Fie ca aveti nevoie de terminale Info Chiosc pentru showroom sau orice produs enumerat anterior, va recomandam sa optati pentru colaborarea cu specialistii EasyPay System pentru a beneficia de solutii personalizate, la preturi corecte din punct de vedere cost-calitate


DATE DE CONTACT

WEBSITE: www.easypaysystem.ro

EMAIL: florentina.ispas@easypaysystem.ro

TELEFON: +40753999918