fbpx

Termeni tehnologici uzuali in era Internetului

Calculatoare second hand

Exista multi termeni tehnologici despre care ati auzit la stiri sau pe retelele de socializare, insa este posibil sa nu cunoasteti intelesul real al acestora. Echipa magazinului IT-SH, loc in care gasiti dispozitive second hand, a pus la cale o scurta lista de noi concepte, impreuna cu explicatiile aferente.

Social Media – este un termen cuprinzator ce are in vedere site-uri web si aplicatii mobile cum ar fi Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, SnapChat si literalmente mii de alte site-uri si aplicatii din intreaga lume pe care oamenii le folosesc pentru a face schimb de comunicare si continut.

UGC – este acronimul de la User Generated Content si se refera la continutul generat de utilizatori. De fiecare daca cand utilizatorii posteaza pe Facebook, Instagram sau alte retele, contribuie activ la UGC. Este un model de afaceri care a permis companiilor precum Facebook sa obtina gratuit o multime de informatii.

Influencer – acest termen descrie orice persoana din social media cu suficienta atentie asupra unui domeniu, astfel incat poate influenta comportamentul si deciziile de cumparare ale altora. Daca veti vedea ca cineva se recomanda ca fiind YouTube Influencer, veti sti ca acea persoana doreste sa influenteze populatia sa cumpere si sa foloseasca anumite produse sau servicii.

A/B testing – este un proces de impartire a elementelor de design si a elementelor scrise pe un site web, e-mail sau pe o interfata. Are scopul de a vedea care dintre continuturi are un impact mai bun si carui grup de utilizatori i se potriveste. De exemplu, atunci cand accesati un site, s-ar putea sa vedeti albastru ca si culoare de fundal. In cadrul A/B Testing, un alt utilizator al aceluiasi site ar putea sa vada un fundal verde. Scopul acestei testari este acela de a afla care dintre utilizatori este mai prezent si mai activ pe site, influentat fiind de culorilem grafica sau continutul ales.

Calculatoare second hand la preturi mici | IT-SH.ro

Ar mai fi multe concepte de dezbatut, insa pentru a intra si mai adanc in aceasta lume infinita a World Wide Web-ului ar trebui sa aveti dispozitivul potrivit. Acum il puteti gasi in magazinul IT-SH. Aici veti putea cumpara calculatoare second hand de foarte buna calitate, dar si multifunctionale sh care sa va ajute in demersurile pe care doriti sa le face. Accesati https://www.it-sh.ro/ pentru a vizualiza toate produsele si serviciile disponibile la IT-SH!