fbpx

Terasa ta este pe maini bune cu Procas Expert Construct

Procas Expert Construct este cea mai buna solutie pentru amenajarile si finisarile interioare si exterioare ale casei tale. Infiintata in anul 2005, compania executa lucrari de placari ale fatadelor exterioare, lucrari de asamblare a gresiei si faiantei, montarea peretilor din rigips sau tavane false.

Alaturi de o echipa profesionista formata din ingineri, sefi de echipa, dulgheri, zidari, fierari si betonisti, Procas Expert Construct ofera servicii, precum hidroizolatii monostrat si dublustrat pentru terase, fundatii, parcari, bazine, subsoluri, porduri, constructii civile, industriale si edilitare, dar si termoizolatii pentru blocuri. Lucrarile sunt intotdeauna intocmite cu seriozitate si promptitudine utilizand materiale si echipamente de calitate superioara.

Cu titlu de exemplu mentionam proiectele realizate de Procas Expert Construct pentru Avon Cosmetics Romania Warehouse, Ansamblul Rezidential Primavara, Sport Hotel & Spa Poiana Brasov Ana Hotels, Proiect Felicity Residentials, Prologis, Ansamblul Rezidential Rovere Exclusiv concept, Nova Building Center si Cladiri de birouri, Proiect Rezidential Cosmopolis.

Hidroizolatia este acea structura etansa a partilor de constructive impotriva actiunii apei si a umiditatii naturale a mediului. Pentru constructii este necesara procedura de hidroizolatie deoarece betonul insusi nu este impermeabil. In mod conventional, pentru hidroizolare se aplica un strat sau mai multe de membrane ce se interpun intre apa din mediul ambient si structura cladirii, impiedicand patrunderea apei. In general, noua tehnologie in membrane de hidroizolare se bazeaza pe materiale polimerice ce sunt extreme de aderente pentru a crea o bariera invizibila in jurul exteriorului unei structuri.

In cazul fundatiilor, podurilor si viaductelor lipsa hidroizolatiei poate duce in timp la degradarea iremediabila a structurii de rezistenta nefiind protejata de actiunea apelor freatice. Pentru bazine, hidroizolatie este necesar atat la exterior, dar si la interior, in caz contrar va fi contaminata apa din panza freatica afectand mediul inconjurator.

Hidroizolatia este cea mai eficace metoda de protejare a structurilor de rezistenta ale constructiilor pentru ca previne cu success infiltratiile si alte actiuni ale apei, asigurandu-i lucrarii o rezistenta in timp. Iar lucrarea de hidroizolatie este cu atat mai buna cu cat materialele folosite sunt dintre cele mai bune, iar calitatea executiei este ireprosabila.

Procas Expert Construct realizeaza hidroizolatii in varianta monostrat si dublustrat, cu membrane bituminoase pentru orice tip de constructie, inclusiv terase circulabile, necirculabile, ranversate sau gradini suspendate. Varianta monostrat implica aplicarea unui strat de membrana pe suportul existent in cazul constructiilor rehabilitate sau un suport nou executat pentru cele noi. Hidroizolatia in dublustrat presupune aplicarea a doua straturi de membrana. Operatiile de hidroizolatie presupun decopertarea pietrisului si a placilor de mosaic, decuparea si taierea umflaturilor, amorsarea suprafetei, aplicarea stratului de hidroizolatie si in ultimul rand aplicarea unui strat de protectie sau mozaic, dupa caz.

Desi hidroizolatia prin membrane se aplica precis, in cazul neizolarii sau hidroizolarii necorespunzatoare a constructiilor, problemele de aplicare pot duce la infiltratii sau exfiltratii. Iar datorita faptului ca aceste lucrari fac parte dintre cele ascunse, interventia ulterioara pentru repararea problemelor poate fi nu doar dificila sau costisitoare, ci chiar imposibil de realizat. Astfel, este importanta contactarea unor echipe de specialisti cu experienta in domeniu cum este cazul companiei Procas Expert Construct.

Procas Expert Construct
Adresa firmei:
Strada Pancota, nr. 5, Bucureşti, Bucureşti
Telefon de contact: 021.240.11.54 | 0723.577.910