fbpx

Terasa sau balconul – închise sau deschise? Beneficiaza de sistem inchidere balcon cu sticla glisanta

Ai simțit vreodată că în locuința ta lipsește ceva? Un spațiu în care să te relaxezi și să te bucuri de aerul curat? Dacă ai un balcon, dar nu este închis, atunci pierzi cu adevărat esența unui spatiu intim în care să te relaxezi după o zi lungă și obositoare. Balconul sau terasa pot fi zonele de relaxare pentru tine și familia ta dacă alegi să configurezi solutii utile de amenajare.

Un sistem de inchidere balcon sticla cu geamuri glisante este modalitatea perfectă de a rezolva această problemă și de a profita la maximum de spatiul tau exterior. Nu numai că va ține insectele și alte aspecte perturbatoare la distanță, dar poate oferi, de asemenea, o intimitate atât de necesară într-un oraș mult prea aglomerat.

Dacă ești curios să afli de ce o inchidere balcon sticla poate fi alegerea potrivită pentru balcoanele sau terasele locuinței tale, atunci rămâi alături de noi și frunzărește aceste beneficii ale instalării unui sistem prin glisare de inchiderea balconului cu geam securizat!

Inchidere balcon cu sticla – incepe sa iti utilizezi din nou balconul

 

Atunci când vine vorba de protecția balconului tău, nu există nimic mai bun decât un sistem de inchidere balcon sticla. Aceste sisteme te vor ajuta să te bucuri pe deplin și să folosești acel spațiu deschis, oferind în același timp un beneficiu suplimentar – creșterea suprafeței interioare de locuit în casele mici!

Balconul închis cu geamuri este o soluție la care apelează majoritatea proprietarilor de apartamente pentru a folosi acest spațiu pe tot parcursul anului. În felul acesta, poate deveni o cameră în plus, unde au loc petreceri în familie sau te poți bucura de cafeaua de dimineață, în timp ce te admiri priveliștea spectaculoasă de afară.

Marea dilemă a unei construcții de inchidere balcon sticlă constă în nevoia principală de a te feri de factorii perturbatori! Cum poți face acest lucru? Vei avea nevoie de protecție împotriva vântului, ploii, zgomotului, și poluării! Pentru aceste nevoi, proprietarii aleg geamurile duble la o inchidere balcon sticla, dar în plus există și alte soluții, cum ar fi o metodă de inchidere balcon sticla glisanta.

Pentru cei care doresc și mai multă intimitate atunci când stau pe balcon, echipa de specialiști Tende.ro propune o construcție sigură din sticlă glisantă și securizată care să fie suficient de optimă pentru păstrarea intimității și pentru a ține zgomotul departe.

Avantajele unui sistem de inchidere cu geamuri glisante pentru balcon

 

O dată ce ai văzut beneficiile oferite de sticla glisanta, nu mai există cale de întoarcere. Frumusețea și eficiența acestui element de design te va lăsa mut de uimire. Fie că alegi sticla glisanta pentru inchidere balcon cu sticla sau că optezi pentru acest material în orice altă construcție, vei vedea că orice ai integra în locuința ta din sticlă are, pur și simplu, un aer încântător.

Inchiderea balconului cu sticla poate crea zone suplimentare de locuit în casa ta, poți beneficia în alte moduri de deschiderea spatiului tău exterior și poți scuti mulți bani la factura de întreținere. Totul depinde de sistemul închis al balconului tău. Când alegi sticla securizata între 8 mm și 10 mm, poți fii sigur că acele geamuri și usi glisante din sticla pentru terasa sau balcon, își vor face treaba!

#1. Inchidere balcon cu sticla. Reduce costurile energetice

Cu suprafața lor elegantă și rezistentă, aceste sisteme din aluminiu și sticlă oferă o protecție anti-vânt și care absoarbe lumina și menține interiorul răcoros pe timp de vară sau cald în lunile de iarnă. Cu mecanisme de reglare în două direcții atât pentru controlul temperaturii, cât și pentru reglarea spațiului din spatele ferestrelor inchise de sus în jos atunci când se apropie seara, aceste caracteristici le fac spații perfecte pentru a petrece timp în spatiul acoperit!

Gradul de izolare al sticlei te va scuti de plățile uriașe la facturile de întreținere cu energie electrică, întrucât sistemele din sticla vor ține vremea neprietenoasă afară din zona ta de repaos. În acest fel, te poți bucura de temperaturi optime, fără a mai fi nevoie să încălzești excesiv zona respectivă.

#2. Inchidere balcon cu sticla. Reduce transmisia sunetului

Sticla este grozavă pentru că se potrivește cu orice tip de mobilier sau orice stil de casă. Indiferent de decorul pe care îl ai, tradițional, clasic, contemporan, toate sunt opțiuni viabile pentru a completa un balcon din sticlă și a-ți transforma casa ta uimitoare. Totuși, nu acesta este motivul principal pentru care optezi pentru sistemele din sticla!

Alegi profile din aluminiu cu sticla glisantă, fiindcă aceste sisteme îți oferă rezistență absolută și solutii eficiente pentru zonele aglomerate și zgomotoase. De câte ori nu ți s-a întâmplat să fii deranjat de prea multă gălăgie? Uită de aceste probleme cu ajutorul unor sisteme inchidere balcon cu sticla glisanta! Strada nu va mai reprezenta o problemă, iar dacă apelezi la inchideri standard cu usi glisante, te vei bucura de o mai mare ușurință de manevrare a sistemului!

#3. Inchidere balcon cu sticla. Sistemul te ajută să câștigi mai mult spatiu

 

Printre primele etichete pe care le poți atribui sticlei este cel de iluzie optică! Orice încăpere mica poate fi transformată cu ajutorul unui material precum este sticla în combinație cu niște profile din aluminiu. Când folosești sticla securizată pentru inchiderea balconului, creezi iluzia de mai mult spatiu.

Mai mult decât atât, sticla glisanta asigură o vedere panoramică excepțională și în același timp îți oferă o priveliște neobstrucționată! Poți opta oricând pentru sticla glisanta pentru amenajarea teraselor și poți transforma oricând niște lucruri sau spații să pară altfel decât erau inițial gândite.

Inchidere terasa termopan. Cum se intretine sistemul de inchidere balcon sticla?

 

Cine ar fi crezut că o casă curată poate fi legătura dintre atât de mult spațiu și stil? Dacă ai optat pentru inchidere balcon cu sticla, cu uși și geamuri care dau în exteriorul balconului, atunci asigură-te că acestea sunt păstrate în perfectă stare, cu o rutină de curățare implementată cu regularitate. Fiindcă, nimic nu poate fi mai trist decât să periclitezi design-ul unei astfel de suprafețe cu urme de uzură, praf sau pete de apă.

O rutină adecvată include lustruirea sau frecarea pentru suprafețele dure, astfel încât murdăria să nu se adune pe ele mai repede decât era de așteptat (iar umiditatea categoric nu ne ajută). Pentru ca lucrurile să arate bine și în interior, folosește soluții de curățare special concepute pentru sticlă. Nu aplica orice soluție de curățare, fiindcă riști să strici materialul.

Beneficiază de siguranță și durabilitate cu servicii de inchidere balcon cu sticla de la Tende.ro!

 

Tende.ro te ajută să profiți la maximum de spațiul de pe balconul tău! De aceea, îți pune la dispoziție sisteme de închidere a balcoanelor din sticlă, care îți vor oferi un plus de confort și intimitate în timp ce te relaxezi sau îți găzduiești oaspeții pe noua ta terasă.

Specialiștii Tende.ro în tâmplărie PVC îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi consultanță cu privire la cele mai bune alegeri pentru locuința ta, așa că nu ezita să îi contactezi cât mai curând, chiar de astăzi! În plus, montajul este gratuit! Așadar, de ce să nu alegi un sistem de inchidere balcon cu sticla marca Tende.ro?

Promovare Google Ads, Facebook Ads, Social Media, SEO – AdSem.ro