fbpx

Terapia Vampir – “elixirul tineretii” – sterge ridurile si mentine frumusetea pielii

Descopera secretul intineririi faciale si sterge ani buni de pe chipul tau cu Terapia Vampir (PRP) si Mezoterapie cu Microneedling! Apeleaza la proceduri cu efecte garantate, disponibile la pret avantajos pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Stim ca nu exista fantana tineretii sau vreo potiune magica ce sterge anii de pe chipurile noastre, insa venim cu o veste buna pentru cei interesati sa isi mentina tineretea si frumusetea cat mai mult timp – acum este posibil cu TERAPIA VAMPIR (PRP) combinata cu Mezoterapie cu Microneedling!

Ridurile superficiale sunt eliminate complet, imperfectiunile sunt ameliorate si putem spune adio semnelor si cicatricilor.

Terapia Vampir, PRP sau Plasmolifting, cum mai este cunoscut acest tratament, este o metoda de injectare a plasmei imbogatite cu plachete inapoi in tesut, oferind rezultate spectaculoase in cazul reintineririi faciale.
Este tratamentul ideal pentru regenerare, stimuland productia de colagen si acid hialuronic, cresterea celulelor epiteliale cu imbunatatirea evidenta a aspectului si sanatatii pielii.

Costurile pentru acest tip de terapie variaza si pot ajunge chiar si pana la 2000 lei. Vestea buna este ca doritorii pot opta pentru ofertele de rejuvenare cu Terapia Vampir disponibile la preturi avantajoase pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro , intre 398 lei si maximum 950 lei.

Procedurile sunt efectuate in deplina siguranta de catre Dr. Mihnea Ionescu – tanar medic entuziast si pasionat de tratamentele de rejuvenare faciala si infrumusetare si mai nou de lipoliza injectabila.
S-a specializat in estetica faciala si corporala, urmand numeroase cursuri in acest sens si este in prezent expert in Mezoterapie si Terapia Vampir.

In timpul procedurii se va prelua o cantitate mica din sangele pacientului care ulterior va fi centrifugata pentru obtinerea trombocietelor si ulterior reinjectata in tesut.

Terapia Vampir este inofensiva pentru pacient, fiind perfect compatibila cu organismul acestuia. Substanta obtinuta practic ne apartine si astfel nu va aparea problema respingerii acesteia, a reactiilor alergice sau aparitia infectiilor.

Prin completarea tratamentului PRP cu mezoterapia cu Microneedling se obtin nenumarate efecte pozitive: mentinerea aspectului tanar si sanatatii pielii, eliminarea ridurilor fine si a cicatricilor postacneice.
Zilnic suntem expusi factorilor externi nocivi care ne afecteaza sanatatea si ne deterioreaza pielea. Stresul acumulat, consumul de sare, dietele dezechilibrate, fumatul, dar si poluarea din zonele urbane si expunerea constanta la soare isi lasa amprenta pe tenul nostru, determinand un aspect imbatranit, obosit si uneori chiar bolnavicios.

Microneedling consta in injectarea unor cocktailuri de substante benefice catre stratul mijlociu al pielii (“dermul mijlociu” / “mesodermal layer”), printre care se afla:

  • Substante care confera biorevitalizare si regenerare celulara
  • Substante cu rol benefic pentru elasticitate si fermitate
  • Minerale responsabile cu regenerarea si restructurare tisulara
  • Cocktail cu rol in eliminarea ridurilor fine si a flaciditatii pielii
  • Acid hialuronic necrosslinkat, ultra-pur cu rol in regenerare, restructurare, protectie si hidratare.

In momentul de fata, biorevitalizarea cu PRP completata de Microneedling reprezinta una dintre metodele esentiale in mentinerea sanatatii pielii care nu necesita o perioada mare de recuperare si ofera rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.

Atat aplicarea de plasma bogata in trombocite (plachete) – PRP , cat si sedinta de Microneedling, se efectueaza sub anestezie locala pe baza de crema cu lidocaina, asa ca nu veti simti nimic.

Fiind vorba de plasma autologa, proprie pacientului, riscurile sunt minime. Pentru rezultate de durata se recomanda efectuarea tratamentului la un interval de aproximativ 2-3 saptamani.