fbpx

Tensiometre digitale de brat validate clinic la PROMOTIE

Microlife BP A200 Afib (ADAPTOR INCLUS + TRANSPORT GRATUIT)
Tensiometrul Microlife BP A200 Afib este primul tensiometru care detecteaza fibrilatia atriala cu o precizie de 99%. Datorita tehnologiei AFIB (Detectarea Fibrilaţiei Atriale), cu ajutorul acestui tensiometru puteti detecta din timp fibrilatia atriala si hipertensiunea, putand astfel reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare sau a unui atac cerebral.Pe langa tehnologia AFIB, acest tensiometru foloseste si tehnologia MAM (Metoda Mediei Microlife), care consta in efectuarea a 3 masurari succesive, urmate de analiza si interpretarea automata a valorilor obtinute, pentru a oferi un rezultat cat mai apropiat de valoarea reala a tensiunii arteriale. Tensiometrele Microlife prevazute cu aceasta tehnologie au primit ratingul maxim A/A din partea Societatii Britanice de Hipertensiune pentru precizie si simplitate in utilizare. Este un produs fabricat in Elvetia, validat clinic si beneficiaza de 5 ani garantie.
Tensiometrul digital de brat Microlife BP A200 Afib poate fi achizitionat la un pret avantajos cu un adaptor inclus in pachet. In plus, livrarea se face gratuit.

Omron M6 Comfort (ADAPTOR INCLUS sau GLUCOMETRU TaiDoc GRATUIT)
Un alt produs care poate fi achizitionat de pe www.linemed.ro la un pret avantajos este tensiometrul Omron M6 Comfort. Acesta poate fi cumparat singur, cu adaptor sau cu un glucometru TaiDoc 4227B.Tensiometrul Omron M6 Comfort este un aparat prevazut cu tehnologia Intellisense, ce presupune umflarea mansetei la valoarea optima de presiune si masurare extrem de rapida. Are o manseta preformata ce se potriveste pentru circumferinte medii sau mari ale bratului.Aparatul are un afisaj de dimensiuni mari, pentru a face citirea cat mai usoara, indica prezenta pulsului neregulat, si are indicatori speciali pentru a va anunta daca manseta a fost infasurata corect sau daca v-ati miscat in timpul masuratorii.Tensiometrul este dotat cu 2 senzori si calculeaza media ultimelor 3 masuratori, crescand astfel precizia masuratorilor. Este un produs validat clinic.

Hartmann Tensoval Duo Control (SET GRATUIT DE ANALIZE)

Din gama produselor Hartmann puteti achizitiona noua generatie de tensiometre Hartmann Tensoval Duo Control care vin cu un cupon de analize gratuite in cadrul laboratoarelor Synevo.Aceste tensiometre vin in 2 variante, in functie de marime: medium, cu o circumferinta a mansetei de 22-32 cm sau large, cu o circumferinta de 32-42 cm.Noul model are multiple imbunatatiri fata de varianta precedenta si ramane unicul aparat cu masurare auscultatorica (metoda utilizata de medici, pe baza de sunete ale pulsului).Noua generatie de Tensoval Duo Control foloseste doua metode de determinare a tensiunii arteriale (cea auscultatorica utilizata de medici si cea oscilometrica). Rezulta astfel o masurare foarte exacta, inclusiv la persoanele cardiace. Are un senzor pentru semnalizarea aritmiilor cardiac si memoreaza valorile masuratorilor pentru 2 utilizatori, clasificandu-le in valori matinale si valori de seara. De asemenea, este un produs validat clinic.

Produsele sunt disponibile pe www.LineMed.ro
Livrarea se face pe tot teritoriul tarii la un cost unic de transport, iar produsele distribuite sunt insotite de certificat de garantie si manual de utilizare in limba romana.