Tendinte in iluminat pentru anul 2019

Vrei sa ti cont de tendinte atunci cand iti iluminezi casa? Chiar daca pare destul de pretentios, inclinarea catre „moda” anului 2019 in ceea ce priveste iluminatul este extrem de util, in felul acesta avem un punct de pornire si cateva elemente pe care sa ne putem baza. Corpurile de iluminat ale anului 2019 se caracterizeaza prin finisaje rustice, detalii si linii cat mai simple, becuri la vedere si forme supradimensionate. Directiile stilistice ale anului 2019 se potrivesc fiecarui stil si se incadreaza perfect oricarui design ales. Daca vrei o sursa de iluminat potrivita pentru decorul casei alege Euro Vial Lighting.

Cu ce propuneri vin creatorii de corpuri de iluminat? Atat iluminatul interior cat si cel exterior a devenit o componenta principala de design, iar anul 2019 vine cu stiluri si tendinte noi pe care le putem pune in aplicare, in speranta amenajarii unui spatiu perfect pentru voi. Corpurile de iluminat Constanta de la Euro Vial Lighting sunt perfecte pentru decorarea spatiului, dar si pentru functionalitatea acestora. In anii trecuti ornamentarea excesiva era extrem de apreciata, anul 2019 respinge aceasta idee si adopta o abordare simpla, ce se bazeaza pe linii, culori, forme si texturi usor de integrat.

Pentru ca este foarte important sa alegem inainte de toate calitatea produselor, becurile led Philips sunt recomadarea Euro Vial Lighting pentru un iluminat in tendinte, extrem de durabil, ce ofera o lumina apropiata de cea naturala si care consuma cu pana la 80% mai putina energie.