Tencuieli mecanizate pe baza de ipsos – solutia moderna pentru interior

tencuieli mecanizate pe baza de ipsos

Redecorarea si reamenajarea unei case reprezinta pasul in care vrem sa oferim o alta energie si o alta interfata locului unde ne simtim cel mai bine, iar acest pas ne dorim sa il realizam cat mai eficient si mai simplu cu putinta.

Inspiratia de a alege modernitatea aplicarii de tencuieli mecanizate pe baza de ipsos va reduce timpul de realizare a intregii lucrari iar rezultatele vor oferi o durabilitate excelenta pentru mult timp dupa finalizarea lucrarii.

Total Solid Construct ofera solutii profesioniste in tencuiali mecanizate pe baza de ipsos

Materialul se va aplica utilizand masini de tencuit pentru automatizarea procesului si pentru un progres rapid de la stadiul de idee, pana la stadiul fizic.

Tencuielile mecanizate ce utilizeaza ipsosul ca material principal se aplica numai in suprafetele interioare ale cladirii, apartamentului sau casei si regland prin proprietatile ipsosului nivelul umiditatii spatiului.

Nu necesita interventii dupa realizarea tencuielii, fiind adaptate unei finisari facile, fara a mai apela la celebrul glet.

Aceste tencuieli mecanizate pe baza de ipsos reprezinta noile tendinte in aria constructiilor industriale dar vizeaza si spiritul constructorului amator cu idei indraznete si moderne pentru proprietatile si spatiile pe care le utilizeaza.

Latura estetica este tinuta in echilibru de durabilitatea in timp, respectand un raport ideal al efortului si al efectului, tinand cont in tot acest timp si de latura economica.

Pentru un rezultat excelent, se va tine cont de cele mai mici detalii si de fisele tehnice ale materialelor ce impun anumite conditii de utilizare, indiferent de calitatea materialului.

Investitia nu garanteaza rezultatul optim daca nu se vor respecta specificatiile produsului si evitarea elementelor si fenomenelor ce vor influenta in mod negativ procesul si implicit rezultatul final.

Specialistii nostri vor raspunde oricarei cerinte si vor gasi cele mai bune solutii dar si cea mai buna potrivire intre ceea ce se ofera si ceea ce se doreste.

Rezultatele si progresul lucrarii se va observa imediat, solutiile mecanizate consumand mai putin timp si acoperind suprafete mult mai mari, ramanand timp pentru alte activitati necesare unei lucrari de o complexitate ridicata.

Tencuiala normala este mai costisitoare decat solutia mecanizata, pretul manoperei fiind mai ridicat iar progresul este mai redus.

Materialul utilizat ce are la baza ipsos este de culoare alba, in compozitie regasindu-se ipsos si var. Granulatia extrem de fina va da senzatia de suprafata gletuita, fina si cu un aspect uniform.

Operatiunea de slefuire mecanizata este operatiunea imediat urmatoare, de asemenea o solutie eficienta si rapida, utilizand aceleasi tehnici automatizate de lucru.

Fara prea mult efort, veti ajunge in etapa in care va puteti orienta catre estetica spatiului interior, a elementelor ce il vor imbogati, lasand libera imaginatia deoarece etapa tencuielii este foarte eficienta datorita solutiilor mecanizate.

Tencuielile mecanizate pe baza de ipsos de la profestionisti, pentru profesionisti

Total Solid Construct este o firma specializata in renovari si amenajari, pentru zone interioare dar si pentru cele exterioare, utilizand cele mai potrivite materiale ce respecta intotdeauna un raport excelent al calitatii cu pretul.

Luand in considerare si apeland la solutiile pe care le oferim, si anume, tencuielile mecanizate pe baza de ipsos dar si pe baza altor materiale, veti apela la noile tehnologii iar noi ne vom oferi experienta si specializarea pentru a respecta toate detaliile cerintelor clientului.

Pentru mai multe detalii si informatii, vizitati pagina oficiala: http://www.sapemecanizate-tencuieli.ro/

TELEFON: 0773705488