fbpx

Tehnovest, una din cele mai generoase si ofertante surse de furtunuri industriale

tehnovest

Diferitele aplicatii, dispozitive cer in ansamblu si un furtun specific. Aceste elemente asigura functionarea optima a instalatiilor de aer comprimat, a celor hidraulice, a unor instrumente de control sau a acelor sisteme de transfer a lichidelor, pentru curgerea libera a acestora. In orice caz, desi aparent fara importanta prea mare, acestea sunt cele care pot nota o diferenta in functionare, calitatea realizarii unor misiuni.

Tehnovest pune la dispozitie o gama larga de furtunuri. Au diametre diferite, au caracteristici variate ce le fac utile in anumite domenii de activitate. Produsele sunt de calitate inalta, asigurand exploatarea pe durata lunga. Este garantia pe care Tehnovest o ofera. Cu o experienta vasta in spate, acest brand a devenit un reper al achizitiilor ce au pret echitabil.

Furtunuri de aer

Una dintre categoriile de furtunuri industriale se refera la cele de aer. Acestea sunt o combinatie intre poliamida si poliuretan, materiale cunoscute prin prisma caracteristicilor ce redau unor produse precum un furtun calitatile de rezistenta si nu numai.

Tehnovest pune la dispozitie furtunuri de aer flexibile, cu o raza de indoire foarte buna, cu tolerante mai stricte decat PU. Nivelul de rezistenta a acestora este unul crescut, la diverse nivele – la hidroliza, la factori chimici.

Prin caracteristicile pe care le au sunt utile si a fi folosite in spatii inguste, rezistand la solicitari de indoire si strangere.

In functie de nevoi, acestea pot fi rezistente la temperaturi foarte mari, vin in gama la fel de variata si privind culoarea, avand indicatii specifice despre mediul in care sunt folosite.

Furtunuri de aspiratii si refulare

Un furtun pentru aspiratie si refulare este realizat din otel galvanizat, cu spirala, avand la baza poliuretan intarit. Cu o flexibilitate mare, acest tip de furtun poate fi folosit cu succes in domenii de prelucrare a lemnului, desprafuire, pentru aspiratoare industriale.

Rezistenta acestui tip de furtun are in vedere folosirea in sine, dar si nedeterioarea cauzata de abraziune, uleiuri minerale, intemperii de asemenea.

Furtunuri pentru industria alimentara

In ceea ce priveste furtunurile necesare in industria alimentara, aici se pune accent pe calitate si privind modul in care aceasta ar influenta produsele manipulate. Tehnovest pune la dispozitie furtunuri neutre privind mirosul si gustul, cu o rezistenta chimica crescuta. De asemenea, acestea se remarca prin rezistenta fata de diversi agenti precum sunt acizii sau solutiile alcaline.

Destinate a fi folosite in procesarea alimentara, in industria farmaceutica si in general in medii unde se impune rezistenta la microbi, furtunurile din catalogul Tehnovest sunt disponibile in categorii de diametre diferite, grosimi, lungimi si volume diferite.

Gama completa de furtunuri

Oferte de pret privind un furtun spiralat din poliamida si alte tipuri se regasesc in cadrul paginii online, cu posibilitatea de a comanda tipul dorit dupa specificatii anume. Catalogul curprinde de asemenea furtunuri pentru industria chimica, pentru gaze, aer, vapori, lichide, eletrice etc. In completare, aceeasi sursa pune la dispozitie si sisteme de conectare.