fbpx

Tehnovest – partener de încredere în domeniul automatizărilor

www.tehnovest.ro

De-a lungul existenței, omul a căutat tot timpul să își ușureze munca, dar și să crească eficiența și productivitatea eforturilor depuse pentru a realiza diverse sarcini. Astfel au luat naștere diverse sisteme automatizate care transformă orice proces în unul mult mai precis și cu un minim de efort uman. Întrucât întreținerea și înlocuirea pieselor de schimb este o necesitate absolută în acest sector, există și soluții moderne, disponibile în sfera virtuală. Este vorba despre www.tehnovest.ro, magazinul virtual care oferă o gamă vastă de opțiuni în materie de automatizări.

Fără îndoială alternativa de achiziție online este atractivă, aducând după sine disponibilitate sporită, posibilitate de livrare rapidă, dar și confort pentru cel care plasează comenzile. Dincolo de aceste atuuri cunoscute ale magazinelor virtuale, www.tehnovest.ro pune la dispoziția clienților produse ce pot mulțumi orice exigențe. Detaliem în rândurile următoare câteva repere prezente în oferta Tehnovest, puncte principale de interes pentru cei care se folosesc de automatizări în diversele procese.

Sisteme și accesorii pentru controlul fluidelor

Pentru utilizare casnică sau de nivel industrial, pentru aplicații folosite ocazional sau frecvent, sistemele de cotrol al fluidelor au o arie de aplicabilitate extinsă. Fie pentru a concepe ori completa un sistem complex, fie pentru a facilita înlocuirea pieselor uzate, pe www.tehnovest.ro pot fi găsite cuple, nipluri, adaptoare, robineți, garnituri, diuze, ventile și multe alte asemenea piese și accesorii absolut necesare pentru funcționarea ideală a sistemelor de control fluide.

Furtunuri utilizate în diverse domenii de activitate

Utile și practice, furtunurile disponibile pe tehnovest.ro deservesc scopuri dintre cele mai variate.

  • Pot fi utilizate în agricultură, pentru aspirația și transportul cerealelor, pentru irigații sau pulverizarea de îngrășăminte și pesticide.
  • Sunt ideale pentru orice instalație ce folosește aer comprimat – spre exemplu în vopsitorii, spălătorii auto, pentru echipamentele de sablare etc.
  • Pot transporta lichide și substanțe abrazive, ape reziduale și sunt la fel de utile atunci când vine vorba de sisteme de ventilație.

Având în vedere toate aceste utilizări practice, e de înțeles de ce experții tehnovest.ro oferă în cadrul site-ului furtunuri de tipuri variate – tocmai pentru a veni în întâmpinarea oricăror nevoi și pentru a face acest lucru cât mai comod pentru clienți, prin intermediul spațiului virtual.

Hidraulică și pneumatică – piese și accesorii diverse

În această categorie produsele respectă aceleași standarde calitative înalte. Aceleași adaptoare, cuple și nipluri îndeplinesc în egală măsură exigențele impuse de siguranța în utilizare a sistemelor hidraulice și pneumatice. Nu lipsesc din ofertă manometrele, pistoalele de aer și chiar kit-urile complete, atât de utile atunci când vine vorba de automatizări.

Numeroase alte elemente specifice automatizărilor pot fi regăsite în paginile catalogului online disponibil pe www.tehnovest.ro. Este poibilă chiar și echivalarea unor piese, accesorii și sisteme, cu ajutorul experților ce stau la dispoziția clienților cu servicii de consultanță.

Despre Tehnovest Automatizări

Societatea a fost înființată în anul 2004 și de atunci și până în prezent a investit constant în dezvoltare, în îmbunătățirea serviciilor oferite clienților, tocmai pentru a furniza soluțiile cele mai eficiente. Aceste lucruri au transformat în realitate o serie de avantaje de care se bucură în prezent orice client Tehnovest Automatizări.

  • Varietate în gama de produse – este o caracteristică ce permite oricărui client să găsească soluția potrivită, indiferent de necesarul în materie de automatizări. Piesele, accesoriile și chiar sistemele complete de automatizări din oferta magazinului online reușesc să mulțumească orice exigențe, inclusiv prin posibilitatea echivalării.
  • Consultanță oferită de profesioniști – întrucât fiecare proiect este diferit și fiecare problemă are o soluționare aparte, clienții Tehnovest pot fi asigurați de faptul că vor găsi alternativele ideale cu ajutorul consultanților specializați care le stau mereu la dispoziție.
  • Sistem de livrare eficient – distribuția produselor disponibile pe www.tehnovest.ro se realizează într-o manieră eficientă și rapidă, la nivel național, prin rețeaua de distribuție proprie.

Din lista de facilități oferite de Tehnovest partenerilor și clienților fac parte și metodele de plată diverse (cash, ramburs sau OP), gratuitatea livrării la comenzi ce depășesc o anumită valoare și sistemul intuitiv și simplu de comandă din cadrul magazinului online.

Prin varietatea produselor, profesionalismul, promptitudinea, dar și prin calitatea produselor pe care le oferă, Tehnovest reprezintă partenerul de încredere pentru orice client care caută soluțiile potrivite atunci când vine vorba de automatizări.