TehnoVest – expertul alaturi de tine in cazul instalatiilor

tehnovest.ro

Cu Tehno Vest Automatizari, clientii se pot astepta la mai mult decat calitate. Serviciile companiei sunt supravegheate constant pentru a garanta produse inalt calitative publicului. De asemenea, aceasta calitate este reflectata si in angajatii brand-ului, angajati care sunt tot timpul pregatiti sa raspunda nevoilor clientilor si care sunt atenti cu ei. Expertii Tehnovest au cunostinte vaste despre piata pneumatica, hidraulica si de consumabile industriale care, in combinatie cu cunostintele specialistilor, raspund cerintelor exgiente ale publicului.

Intelegerea noastra reala si adaptarea flexibila la dinamica pietei ne face indiscutabil profesionisti in calitate si servicii. Suntem determinati sa-i ajutam pe clientii nostri sa aiba succes in ceea ce fac prin impartasirea experientei noastre cu ei. Focusul nostru este pe clientii nostri, pentru ca ei sa se poata concentra pe procesele lor. Noi suntem dornici sa le oferim convenienta care li se potriveste cel mai bine.

Gama extinsa de produse pe care le oferim au un singur lucru in comun – ajuta la cresterea eficientei organizatiei clientilor nostri si reduce costurile de comanda, procesare si stocare. Angajatii nostri invata constant unul de la celalalt intr-o atmosfera deschisa si provocatoare, pentru ca noi credem ca impartasirea experientelor face diferenta dintre buni si foarte buni,” sustin specialistii Tehnovest.

Insa, pe langa povestea si valorile tari ale companiei care sunt reflectate adanc in ADN-ul Tehnovest, brand-ul ofera o multime de produse ce folosesc la constructii si instalatii. Dar pentru ca ridica o multime de intrebari, cei interesati au sansa sa descopere ABC-ul regulatoarelor de presiune.

Ce sunt regulatoarele de presiune?

Regulatoarele de presiune se gasesc in multe aplicatii uzuale si industriale. De exemplu, regulatoarele de presiune sunt utilizate in grilajele de gaz pentru reglarea propanului, in cuptoarele de incalzire la domiciliu – pentru a regla gazele naturale, in echipamentele medicale si dentare – pentru a regla oxigenul si gazele anestezice, in sistemele de automatizare pneumatica – pentru a regla aerul comprimat, in celulele de combustie pentru a regla hidrogenul.

Din moment ce aceasta lista partiala demonstreaza ca exista numeroase aplicatii pentru regulatori, in fiecare dintre ele, regulatorul de presiune furnizeaza aceeasi functie. Regulatoarele de presiune reduc presiunea de alimentare (sau de admisie) la o presiune de iesire mai mica si lucreaza pentru a mentine aceasta presiune de iesire, in ciuda fluctuatiilor presiunii de admisie. Reducerea presiunii de admisie la o presiune de iesire mai mica este caracteristica cheie a regulatoarelor de presiune.

Atunci cand alegi un regulator de presiune, trebuie luati in considerare mai multi factori. Consideratii importante includ: intervalele de presiune de lucru pentru intrare si iesire, cerintele de flux, lichidul, intervalul de temperatura de functionare preconizat, selectia materialului pentru componentele regulatorului, inclusiv sigiliile ca dimensiuni si constrangeri de greutate.

Daca inca ai dubii, atunci intreaba echipa Tehnovest Automatizari. Aceasta este specializata in pneumatice si hidraulice, deconectari rapide, supape si regulatoare. Colaboreaza o echipa de ingineri pragatiti sa raspunda oricand la intrebarile complicate ale clientilor. Tot ce trebuie acestia sa faca este sa trimita o solicitare pe pagina de contact Tehno Vest, sa sune la numarul de telefon afisat pe site sau sa viziteze sediul din strada Pomiculturii din Timisoara.