fbpx

Tehnologie inovativa cu ajutorul unor proiectoare LED

proiectoare led

Tehnologia este intr-o continua dezvoltare, deci este clar ca in viitor vor exista si mai multe beneficii de care sa ne bucuram la o viitoare generatie de proiectoare LED. Din aceata cauza, sistemele de iluminat vechi au inceput sa fie inlocuite cu proiectoare LED de generatie noua care vin cu niste avantaje importante.

De cele mai multe ori, cand cineva se gandeste la iluminatul exterior al casei, persoana respectiva este ingrijoarata de costurile ridicate pe care le prespune aceasta masura de siguranta. Folosind noua tehnologie cu LED si evident, un sistem de iluminat cu proiectoare LED, nimeni nu trebuie sa-si mai faca de griji de costurile facturii la energia electrica, deoarece aceasta va scadea cu pana la 50%. Asta inseamna ca folosireaunor proiectoare LED, nu numai ca iti ofera o lumina mult mai puternica, dar te si ajuta sa economisesti cu pana la 50% la factura de curent electric.

proiectoare led Beneficiile unor proiectoare LED

De exemplu, pentru o curte mare, niste  proiectoare LED cu tehnologie noua sunt solutia cea mai buna, pentru ca ofera o lumina extrem de puternica si ofera si o economie destul de mare la factura de curent,
Marea majoritate a oamenilor sunt speriati la gandul ca atunci cand isi monteaza un panou care sa ofere lumina in curte, acesta va consumea extrem de mult. Ideea este ca panourile LED, prin noua generatie de LED consuma de pana la 50% mai putin decat restul sistemelor de iluminat vechi. Tehnologia noua pe care niste proiectoare LED o folosesc nu mai are nevoie de timpi de incalzire, deci panourile LED se aprind instant.
La fel, datorita tehnologiei noua, lumina proiectoarelor LED este neintrerupta si puternica si cu siguranta nu va deranja vederea.
Aceasta tehnologie noua  nu contine raze UV sau infrarosii si bineinteles nu emit caldura, deci practic protejeaza mediul inconjurator.
Durabilitatea ridicata pe care acestea o au este un factor deosebit de important. Astfel, costurile pentru inlocuirea periodica a acestora nu va mai exista, aducand o economie in plus.

Avantaje VS Dezavantaje

Da, in mod clar exista un numar mare de avantaje relevante atunci cand vine vorba despre proiectoare LED, insa exista si un dezavantaj care insa pana la urma se materializeaza intr-o utilitate si anume pretul. Desi costul unui astfel de proiector este  mai mare decat al altui tip de iluminat, acesta compenseaza prin durata de viata mare.