fbpx

Tehnologia avansata in slujba zambetului dumneavoastra

Tehnologia in stomatologie avanseaza in fiecare zi si preogreseaza foarte bine mai ales in domeniul cosmeticii dentare. Pentru ca zambetul are un rol foarte important in viata oricarei persoane va puteti bucura cu adevarat de aceste descoperiri inovatoare din stomatolgie deoarece singurii beneficiari sunteti dumneavoastra. Va puteti bucura de latura estetica din stomatologie cu aparatura de ultima generatie, mult mai avansata si care ofera cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp. Lampa de albire este unul dintre echipamentele stomatologice de la Halmadent ce nu trebuie sa lipseasca din nici un cabinet stomatologic ultra avansat.

Care este ajutorul de nadejde din stomatologie? Un ajutor de pret foarte util in stomatologie este ortopantomograful, acel aparat ce ofera un diagnostic corect si complex deoarece este o metoda de radiografiere in ansamblu si completa a dentitiei pacientului printr-o singura trecere. Acesta metoda este utilizata in primul rand in cazul copiilor deoarece reduce considerabil din doza de radiatii, modifica geometria imaginii astfel incat se pot observa foarte usor dintii permanenti in formare si mareste zona de focalizare in zona frontala a dintilor.

Si pentru ca vizita la stomatolog sa fie o relaxare totala, Halmadent recomanda uniturile dentare de ultima generatie de la Chirana ce va ofera o pozitie perfecta a capului si a corpului, si care foloseste numai materiale de inalta calitate. Halmadent sustine toate cabinetele si clinicile stomatologice care sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, deoarece ofera eficienta maxima si diagnostice corecte si deloc esecuri profesionale.