Tehnico Medical ofera reducere la dispozitivele de mers

Tehnico Medical vine cu o reducere de 10% la toate dispozitivele de mers: cadre, carje, scaun cu rotile, fotoliu rulant. Daca doriti sa beneficiati de promotia noastra, va invitam sa accesati pagina noastra web si sa comandati unul dintre dispozitivele de mers care va satisface cel mai bine nevoile.

Dispozitivele de mers sunt absolut necesare persoanelor care au dificultati locomotorii sau sunt in imposibilitatea de a se deplasa singure. Dispozitivele de mers sunt de tipul cadre, carje, bastoane, acestea oferind un sprijin in mobilitate, deplasare, sau sunt de tipul scaun cu rotile si fotoliu rulant, cu antrenare manuala sau electrica, acestea functionand ca unic mijloc de locomotie al persoanelor imobilizate.

Ati suferit un accident la unul dintre membrele inferioare, o entorsa, luxatie de genunchi, glezna, ati calcat stramb si nu va mai puteti ajuta, in mers, de unul dintre picioare? Tehnico Medical are o gama variata de cadre, carje si bastoane din care puteti alege dispozitivul medical potrivit afectiunii dumneavoastra si preferintelor si greutatii dumneavoastra.

Ati fost victima unui accident soldat cu traumatisme care v-au pus in imposibilitatea de a va deplasa singur? Aveti un copil sau un parinte care se confrunta cu un handicap locomotor? Tehnico Medical va recomanda unul dintre dispozitivele de mers aflate pe stoc: scaun cu rotile, fotoliu rulant cu antrenare manuala, fotoliu rulant electric, scooter electric. Dispozitivele de mers sunt dintre cele mai diverse, potrivite pentru orice buget si preferinte.

Tehnico Medical este furnizor autorizat de dispozitive de mers, orteze medicale, dispozitive medicale pentru persoanele cu handicap, dispozitive de baie. Tehnico Medical pune la dispozitia clientilor din toata tara echipamente si accesorii medicale la preturi accesibile, mentinand un raport calitate-pret corect si respectul fata de clienti, prin reduceri si promotii constante la produsele aflate pe stoc.