fbpx

Tego se recomanda pentru proiecte calitative si de durata

tego

Ce cunoastem despre tego

Placa din tego este un material de constructie dintr-un amestec de folie fenolica si furnir. Aceste materiale sunt special concepute pentru a promova prelucrarea repetata a cofrajelor.
tego
Produsul are, de asemenea, mai multe variante, fiecare dintre ele indeplinind in mod specific nevoile specifice intampinate in proiectele umane efectuate chiar de persoane neautorizate in astfel de domeniu. In acest sens, exista in versiuni clasice realizate pentru sabloane si cofrare, precum si in versiuni cu una sau mai multe suprafete antiderapante.

De ce se recomanda un astfel de material

In primul rand, tego este un material de constructie, iar cu trecerea timpului, are o buna rezistenta la stres mecanic si presiune fizica. Dupa cum am spus mai inainte, sablonul este principalul material de armare. Cu toate acestea, comparativ cu variantele cu proprietati antiderapante, versatilitatea sa este slaba.

Utilizarea unei versiuni cu suprafata antiderapanta are cea mai mare libertate de utilizare intre cele doua, deoarece poate fi utilizata intr-o varietate de situatii. In mod similar, grosimea acestui material denumit tego care poate fi achizitionat de pe piata furnizorului de materiale de constructie Mesteru Manole il face si mai versatil. Gasesti gama aici: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/produse-din-lemn/tego

Chiar daca le folosim pentru cofraje, platforme de acoperire pentru nave, camioane sau avioane sau pavaje de locuri de joaca special concepute pentru copii, placile Tego sunt intotdeauna prima alegere a constructorilor cu experienta.

Unde gasim tego de calitate

Mesteru Manole vinde online diverse dimensiuni de tego in online, acesta fiind una dintre alegerile de top ale clientilor din mediul online.

Pe site-ul magazinului online Mesteru Manole, puteti gasi o varietate de dimensiuni tego care va pot ajuta sa realizati proiecte cu cofraje din beton, sa completati anumite suprafete din beton sau sa acoperiti anumite zone care pot aluneca.

Scandurile Tego pe care le gasiti aici sunt lemn realizat din plop de cea mai inalta calitate. Desi placajul are o suprafata neteda, acesta are caracteristica de a opri procesul de alunecare atunci cand este utilizat in zone cu riscuri ridicate de alunecare. In plus, va ofera, de asemenea, toate avantajele de care aveti nevoie pentru al utiliza fara probleme.