fbpx

Teava PPR | detalii despre avantajele materialelor de la Mesteru Manole’

teava ppr

Informatii generale despre teava PPR

Aceste materiale ca teava PPR reprezinta un produs tubular si sunt adesea utilizate la fabricarea dispozitivelor termice si hidraulice. Ele reprezinta un material foarte cautat, deoarece sunt fabricate din polipropilena, deci sunt cunoscute sub acest nume. Polipropilena are o rezistenta ridicata la temperaturi ridicate, reactivi chimici si presiune mecanica. Prin urmare, acest material ofera rezistenta la caldura, duritate si durata lunga de viata pentru produsul finit.

Care sunt avantajele acestui material?

teava ppr

  • Rezistenta buna la coroziune – Datorita materialului sau de fabricatie, teava PPR/tevi ppr au o rezistenta puternica la efectele diferitilor agenti corozivi din apa si pot fi utilizate fara probleme in sistemele de incalzire centrala.
  • Asigurarea sigurantei apei potabile – acest material este cea mai buna solutie pentru realizarea unei retele de apa potabila, deoarece polipropilena nu este reactiva chimic si nu permite acumularea de depozite toxice.
  • Greutate redusa – Aceasta caracteristica este atribuita si materialelor sale de fabricatie, greutate redusa, ceea ce face produsul finit usor de transportat si manipulat.
  • Imbunatatiti eficienta – nu este doar rezistenta termica, ci si izolatie termica. Cu alte cuvinte, nu va pierde caldura apei pe care o transporta. Are un coeficient foarte mic de transfer de caldura, iar caldura este transportata la destinatia finala.
  • Teava PPR cu pret scazut are o performanta excelenta a costurilor. Daca comparam acest material cu tevile de cupru, vom constata ca tevile din cupru sunt cu aproximativ 20% mai scumpe.

Alegeti tubul PPR pentru rezistenta si longevitate!

Prin urmare, conductele PPR sunt cea mai buna solutie pentru instalatiile de apa si incalzire. Daca doriti sa cumparati tuburi PPR de inalta calitate, le puteti cumpara rapid si usor din magazinul online Mesteru Manole. Aici puteti gasi orice dimensiune de care aveti nevoie si aveti posibilitatea de a achizitiona multe alte tipuri de materiale de constructie la preturi accesibile. Cumpara materiale de la Mesteru Manole pentru a beneficia de calitate!