Teatrul In Culise deschide stagiunea de vara

Așa cum v-a obișnuit până acum, În Culise vă așteaptă cu un program lejer de vară și cu spectacole pe care le transformă în experiențe de neuitat. Poți încerca Imaginează-ți că ești Dumnezeu, un spectacol-fenomen care îți oferă o viziune comică asupra României de astăzi, Conversații cu Mafia – un spectacol de atmosferă care te introduce într-o lume a mafiei americane, Proștii sub clar de lună – o comedie veritabil românească în care cuplurile se formează în funcție de interes, Scrisori către Rita – The Show, un spectacol controversat plin de amuzament și erotism, nerecomandat celor sub 18 ani, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – o poveste dureros de amuzantă despre viața fiecăruia dintre noi, Trei piese scurte fără sex – o comedie tragică ce promite să-ți trezească simțurile, Frumoasa călătorie a urșilor panda – o călătorie teatrală care demonstrează că dragostea există și dincolo de moarte.
Pe lângă aceste titluri, În Culise vă asigură și seri de comedie cu intrare liberă – comedia romantică realizată de absolvenții cursurilor de actorie Teen Media – Just about love, iELE – o improvizație, două… – un show de improvizație care te binedispune în fiecare Miercuri de la ora 20:00 și Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban – spectacolul de comedie unde poți să îi vezi pe cei mai îndrăgiți actori ai teatrului!
Rezervările se fac la 0732.026.762.
Încă o dată, nu lăsa vara să treacă fără să o vizită la Teatrul În Culise! Vara e frumoasă chiar și atunci când mergi în călătorii teatrale. Luna Iulie îți aduce spectacole pe gratis sau la prețuri mici (pentru fiecare bilet cumpărat primești o reducere de 50% din prețul celui de-al doilea bilet).
Mulțumim pentru susținere partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Zile și Nopți, Orașul Meu, Ziarul Metropolis, România Liberă, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Modernism, ArtActMagazine, IQool.