fbpx

Teatru interactiv si atelier de creatie la Zuzi Party

Copiii sunt fascinati de povestile fantastice despre traditiile romanesti ca cea a martisorului. Care este rezultatul confruntarii dintre Zana Primaverii si Baba Dochia o puteti afla daca mergeti cu copilul la teatrul interactiv despre povestea martisorului de la Zuzi Party. Vor avea ocazia sa confectioneze martisoare pentru mamici, bunici, prietene si educatoare imprreuna cu multe alte surprize marca Zuzi.

Vineri 28 februarie, Zuzi Party va asteapta impreuna cu micutii la cel mai interesant teatru interactiv si altelier de creatie martisoare la locul de joaca din sectorul 6. Pentru ca cei mici sunt fascinati de povestile si legendele din batrani Zuzi Party le pregateste o surpriza de proportii, copiii vor afla povestea Martisorului si peripetiile prin care a trecut in lumea povestilor.

Ce reprezinta spectacolele de teatru pentru copii? Teatrul le formeaza copiilor o capacitate extraordinara de percepere, intelegere, observare, chiar daca se rezuma doar la vizionarea acestora, copiii isi vor dori din ce in ce mai mult sa descopere si sa socializeze. La fel ca si teatrul reprezinta jocul pentru copii, de aceea este bine sa nu neglijati acest aspect atat de important si sa mergeti cu el la Zuzi Party, un loc de joaca pentru copii din Bucuresti.

Iar daca va doriti ceva special pentru ziua de nastere a copilului dumneavoastra, Zuzi Party se ocupa de tot, serviciul de organizare petreceri pentru copii din Bucuresti va sta la dispozitie cu pachete ce include mancarea, bautura, muzica si cel mai important lucru, distractia.