Te intorci din vacanta si nu stii cu ce sa ajungi acasa?

Cat de relaxat de poti intoarce din vacanta, nimeni si nimic nu iti poate strica starea de bine, sau poate doar traficul extenuant din Bucuresti, asta nu daca alegi un transport la aeroport in regim privat. Tot timpul se gaseste cineva care sa te duca la aeroport, dar nu este chiar asa de ieftin ca un transport privat, ba trebuie sa alimentezi masina, ba trebuie sa faci rovineta in cazul in care nu are, sa platesti taxa de pod si asa mai departe. De ce sa nu alegi cea mai simpla si convenabila varianta, transferul Constanta Otopeni de la Global Auto Travel si platesti doar 100 de lei de persoana tur-retur?!

Care sunt avantajele transferului la aeroport? Primul si cel mai important aspect este pretul, platesti doar 100 de lei tur-retur in conditiile in care in masina personala trebuie sa bagi combustibil de cel putin 200 de lei, de aceea acest serviciu este accesibil oricarui buget. In al doilea rand ai parte de securitate si un drum rapid, nu exista sansa sa se piarda bagajele si nici ca autobuzul sa se opreasca in fiecare statie sa pierzi timp pretios pe drum.

Alege transferul Constanta Otopeni de la Global Auto Travel si uita de tot ce inseamna grijile unui drum catre aeroport!