fbpx

Te asteptam pe Splendid GO!

Noua platforma Splendid GO a fost gandita si regandita astfel incat am ajuns la rezultatul pe care ni-l doream, acum poti comanda mai simplu, mai rapid, mai usor si mai placut preparatele tale preferate, direct de pe site. Am ramas aceeasi echipa tanara si entuziasta, cu visuri marete, ce ne dorim sa ne autodepasim si sa oferim o experienta gastronomica unica, la fiecare farfurie in parte, atat in restaurantul nostru, cat si pe partea de food delivery Constanta. Hai pe site, avem mereu oferte si produse noi, care nu o sa te faca sa te plictisesti.

Ce este cel mai important pentru noi? Ceea ce ne bucura cu adevarat sunt clientii multumiti si feedback-urile minunate ale oamenilor ce aleg sa petreaca momente de neuitat si evenimente importante din viata lor, alaturi de noi. Promovam calitatea, profesionalismul, cooperarea si creativitatea, imbinand ingrediente alese cu grija pentru a obtine preparate rafinate si savuroase. Ne definesc cu adevarat certificatele de excelenta pentru serviciile oferite, in hotelul nostru, de aceea facem eforturi sa excelam inclusiv cu serviciul delivery preparate internationale Constanta.

Plantforma Splendid GO este mereu actualizata cu oferte si reduceri, meniuri combo la preturi speciale. Oricand iti doresti livrare paste Constanta, la Splendid GO sunt unele dintre cele mai bune pe care le-ai mancat vreodata, pregatite dupa retele autentice si cu ingrediente dintre cele mai bune, pastele noastre vor satisface si cele mai exigente gusturi.