Te-ai gandit cum ar fi sa iti luminezi casa inteligent?

Niciodata nu este prea mult atunci cand vine vorba de tehnologie, de ce sa nu ne usuram munca si sa ne acordam cat mai mult timp relaxarii daca putem face asta. Becurile HUE pot fi controlate din telefon, de la distanta, au intensitate reglabila si o multime de functii avansate la aprinderea si stingerea lor, cand intram in casa, cand ne trezim dimineata si chiar pot simula un rasarit. Becurile HUE sunt ideale in orice locuinta, ofera o gama intreaga de culori, la orice ora, in orice incapere, putand fi controlate cu telefonul tau mobil.

Simplifica-ti viata inteligent si util! Cel mai mare avantaj al becului HUE este confortul pe care ti-l ofera. Aceasta tehnologie este compusa din becuri led Philips, un Bridge cu cablu de alimentare, un cablu de internet si un variator, care te ajuta sa incepi experimentul  imediat ce te conectezi la internet. Sistemul de becuri HUE este compatibil cu cele mai importante sisteme Smart Home, inclusiv Apple Homekit, Hue Play care transforma orice televizor intr-o scena de teatru. Produsele Hue acopera tot spectrul de temperatura de culoare, in gama Philips Hue exista si senzor de miscare si posibilitatea de voice control.

Alegeti un bec led e27 sau un bec led e14 pentru camerele in care nu doriti sa experimentati inca sistemul de iluminat HUE, in felul acesta veti tine sub control consumul de electricitate. Pe site-ul Euro Vial Lighting aveti o gama foarte larga de produse Philips, becuri led si siteme de iluminat HUE.