Tavane extensibile asa cum nu ai mai vazut in Bucuresti

Tavane extensibile Bucuresti

Pentru decorarea cladirilor rezidentiale si comerciale sunt utilizate diferite tipuri de plafoane extensibile. Aceasta solutie impresioneaza prin performanta ridicata, practicitate si abilitatea de a incorpora idei de design interesante. Alegerea de tavane extensibile Bucuresti se bazeaza pe caracteristicile camerei si pe sarcinile pe care tavanul extensibil le rezolva. Click aici pentru mai multe detalii sau cititi in continuare!

Clasificare tavane extensibile Bucuresti

Tavanele extensibile sunt clasificate in functie de diferite criterii – material, textura, metoda de instalare, prezenta unei imagini etc. Poti lua in considerare optiunile de tavane extensibile Bucuresti decorative, care pot fi lucioase, mate etc. Tavanele extensibile realizate din membrana ignifuga din PVC cu reflexie mare, pot fi combinate cu iluminare din spate, utilizand o plafoniera eleganta pe cerul instelat.

Tavanele extensibile mate sunt realizate din membrana ignifuga din PVC mata, utilizata in structuri unice si pe doua niveluri, si poate fi utilizata ca baza pentru tiparirea fotografiilor. Un astfel de tavan extensibil arata extravagant cu iluminare din spate. Tavanele extensibile confectionate din tesatura cu impregnare din poliuretan sunt destul de durabile, insa au mai putine optiuni pentru nuante. Insa, pot fi realizate cu imprimari foto, oferind imagini de inalta calitate si naturaliste.

Caracteristici tavane extensibile Bucuresti

Tavanele extensibile pot fi impartite pe niveluri unice si multi-nivel, de la doua pana la mai multe, in masura in care inaltimea camerei si imaginatia designerului permit acest lucru. Prin conceptie, se disting urmatoarele modele de tavane extensibile:

Tavanele extensibile cu un singur nivel reprezinta prerogativa camerelor cu un nivel de inaltime redus sau a locurilor in care designul cel mai concis este important, fara a atrage atentia – birouri, spitale, scoli.

Tavanele extensibile  cu mai multe niveluri sunt utilizate pentru decorarea unor spatii moderne stilate, rezidentiale si comerciale – cafenele, restaurante, hoteluri, sali de receptie si prezentare. In acest design, pot fi combinate nivelele de gips-carton, precum si membrana ignifuga din PVC de diferite tipuri, lucioase, mate, cu imprimare foto etc., precum si tesatura cu impregnare din poliuretan.

Tavanul multi-nivel conceput profesional poate reprezenta decorarea principala a interiorului, impresionand cu o idee de design exceptionala si executie de inalta calitate.

Optiuni vizuale pentru tavane extensibile Bucuresti

Cand planuiesti  sa instalezi tavane extensibile la interior, ar trebui sa vizionezi mai intai optiunile gata facute pentru camere diferite: living, bucatarie, dormitor, terasa inchisa, baie, hol si coridor. Selectia prezentata a fotografiilor te va ajuta sa vizualizati designul viitorului tau  plafon, si de asemenea,  sa optezi pentru noi idei interesante de design. 

Tavanele extensibile complexe pe mai multe straturi, imprimarea originala a imaginilor de design si iluminarea frumoasa cu ajutorul lampilor de lux, vor ajuta la transformarea designului in camera de zi, facand-o spectaculoasa si de neuitat.

Tavanul extensibil  pentru camera de zi, este de dorit sa se potriveasca cu tonul design-ului de ansamblu. In salile spatioase, ai nevoie de tavane extensibile Bucuresti, cu structuri mari si culori bogate, care vor deveni un accent frumos. In cazul incaperilor de mici dimensiuni este mai bine sa te limitezi la plafoane extensibile Bucuresti cu un cadru elegant luminos, lucios – satinat sau un model clar de cer instelat.