Targul German de Craciun

La invitatia Ambasadei Germaniei la Bucuresti, vineri, 13 decembrie 2013, Grupul vocal al Fundatiei JOYO va canta colinde de Craciun, pe mica scena a Targului German de Craciun, incepand cu ora 19:00.

Copiii defavorizati sprijiniti prin proiectele Fundatiei JOYO au pregatit, de asemenea, obiecte speciale de Craciun, atent lucrate in Atelierul de Creatie si Art-Terapie al organizatiei. Produsele realizate vor putea fi achiziționate de la Targul German de Craciun in intervalul orar 16:00-20:00.

Copiii si echipa Fundatiei JOYO va asteapta la targ, in parcarea Ambasadei Germaniei, din Strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 6-8, Sector 1, Bucuresti.

Despre Fundatia JOYO
FUNDATIA JOYO – Sprijin Socio-Educativ pentru Copii, Tineri si Familii in Dificultate – este o organizatie nonguvernamentala, infiintata in anul 2002, acreditata ca furnizor de servicii sociale care desfasoara proiecte socio-educative pentru copii, tineri si familii in dificultate, in vederea prevenirii abandonului familial si scolar, al reintegrarii scolare si al integrarii/reintegrarii profesionale.