fbpx

Tarcurile de joaca de la ilBambino locurile unde cei mici se pot juca in voie

Magazinul online de produse pentru copii ilBambino le face o surpriza micutilor oferindu-le tarcuri de joaca unde se pot juca in voie cu jucariile lor.Tarcurile de joaca pentru cei mici reprezinta un loc sigur si ideal pentru joaca si siguranta celui mic.

Cunoastem cu totii voiosia si energia micutilor mai ales cand e vorba de joaca. Un tarc de joaca ii asigura celui mic un loc unde se poate juca in voie fara sa imprastie jucariile peste tot in casa si sa fim nevoiti noi parintii sa strangem toate jucariile lasate de acesta in intreaga casa. La ilBambino tarcurile de joaca sunt de o diversitate larga, dvs putand sa il alegeti pe cel care se potriveste cu ceea ce aveti dvs nevoie.

Tarcurile din panza ofera avantajul de a asigura un spatiu delimitat pentru cel mic acolo unde acesta se poate juca in voie si in acelasi timp jucariile bebelusului nu vor fi raspandite in intreaga casa. Aceste tarcuri din panza sunt transparente ceea ce face ca supravegherea celui mic sa se faca cu usurinta mai ales in situatia in care parintii desfasoara alte activitati in acelasi timp. Un astfel de tarc poate fi pliat in forma compacta economisindu-se timp si spatiu.

Un alt tip de tarc este cel format din plasa transparenta permitand celui mic sa observe ce se intampla in jurul lui. Acest tip de tarc de joaca dispune de un cadru in partea de sus captusit cu materiale moale ce evita ranirea micutului. Cele doua manere cu care este dotat tarcul face ca cel mic sa se poata ridica singur din acel tarc de joaca. In acelasi timp accesorile tarcului pentru copii sunt acoperite cu materiale din tesaturi moi non toxice ce asigura sanatatea si siguranta celui mic. Cele patru inele cu care sunt dotate aceste tarcuri il ajuta pe cel mic sa aiba stabilitate in a sta in picioare.

Gama de tarcuri de joaca pentru copii este completata de modele din lemn de fag ce au forma octogonala acestea avand si o marime mai larga oferindu-i celui mic un spatiu mai mare de miscare si de joaca in acelasi timp. Astfel de tarcuri sunt recomandate copiilor cu varsta de pana la 3 -4 ani.

Pe langa tarcurile de joaca, cei de la ilBambino dispun si de alte produse adresate copiilor precum carucioare, scaune auto si patuturi. Pentru a vedea intreaga gama de produse pentru cei mici vizitati site-ul ilBambino.