Tamplarie PVC – LightConfort

Orice locuinta sau spatiu comercial necesita periodic de imbunatatiri. Fie ca ne aflam in sezonul cald sau in cel rece, mereu se va gasi o imbunatatire pe care o putem aduce locuintei noastre, fie ca este vorba de inlocuirea unui geam, de schimbarea unei usi sau de renovarea completa a unei incaperi. Fiecare dintre noi dorim sa avem o casa cat mai bine izolata si acest lucru poate fi realizat doar de catre profesionistii cu experienta in acest domeniu.

In acest sens Light Confort va pune la dispozitie o serie de servicii si produse de calitate, la preturi accesibile, menite sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi arhitecti.

 

Gama de produse cuprinde:

  • Tamplarie PVC (Salamander, Rehau, Usi de intrare PVC, feronerie) – produse de cea mai buna calitate, cu design atractiv la un pret accesibil. Light Confort va ofera solutia perfecta pentru fiecare proiect de constructie.
  • Tamplarie Aluminiu (ferestre aluminiu, usi aluminiu, pereti cortina) – design, sisteme durabile si complexe cu posibilitati arhitecturale variate au impus aluminiu ca solutie ideala pentru realizarea de usi si ferestre.
  • Sticla securizata (balustrada de sticla, compartimentari interioare, fatada magazin, sticla printata, usi armonice din sticla securizata) – rezistenta mecanica a sticlei securizate la indoire este mai mare decat a sticlei normale, motiv pentru care este utilizata in aplicatii unde este necesara strangerea mecanica a diferitelor piese metalice pe sticla.
  • Rulouri si usi de garaj (rulouri pentru ferestre, usi sectionale rezidentiale, usi sectionale industriale) – realizate din aluminiu, fiind disponibile intr-o gama larga de culori. Sunt extrem de rezistente atat la expunerea indelungata la soare, cat si la intemperii.

La sfarsit de an, Light Confort vine si cu oferte speciale pentru cei care doresc sa faca schimbari inainte de trecerea in Noul An: discount de 40% la tamplaria din aluminiu.

Pe langa aceasta oferta speciala, trebuie sa mentionam ca, la achizitionarea produselor comercializate de Light Confort beneficiati de :

  • Garantie 5 ani – cele mai durabile ferestre si usi vin intodeauna insotite de o garantie pe masura.
  • Montaj si mentananta – de peste 18 ani, asigura servicii de cea mai buna calitate in domeniul tamplariei PVC.

Asadar nu ezitati sa intrati pe http://lightconfort.ro/.  Aici veti gasi recomandari si informatii importante cu privire la modul in care va puteti renova locuinta sau spatiul comercial pe care il detineti.  Contactati firma oricand doriti pentru consultanta gratuita! Cei mai buni specialisti din domeniu sunt gata sa va raspunda la intrebari si sa va ofere solutiile optime pentru proiectele dumnevoastra.

De asemenea, puteti solicita o oferta personalizata prin accesarea paginii de contact al website-ului. Doar prin introducerea numelui dumneavoastra, a adresei de e-mail si a unui numar de telefon, puteti solicita oferta de care aveti nevoie, urmand a fi contactat pentru a va fi prezentata cea mai potrivita solutie pentru serviciile solicitate.