Tablete smartwatch uri și un Smart Home Entertainment System: noile gadget uri Vonino sunt acum disponibile în magazinele Orange

16 decembrie 2015

În magazinele Orange vor mai fi disponibile două noi modele de tablete Vonino: Druid L10 și IMART QSL, ambele tablete fiind tablete cu display de 10.1 inci, primul smartwatch dedicat copiilor - KidsWatch S2 și un Smart Home Entertainment System - MusicPad M1.

Vonino Druid L10 este o tabletă cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop, conectivitate 4G și-un display de 5 inci cu tehnologie IPS.
Vonino IMART QSL este a doua tabletă din gama premium Vonino care are instalat sistemul de operare Windows, aceasta fiind o tabletă cu Windows 10 Home Edition (x86). În plus, cu ajutorul husei flip cu tastatură ce poate fi achiziționată ca accesoriu, IMART QSL devine rapid singurul gadget de care ai nevoie, fie că vrei să te relaxezi sau să termini o prezentare.
Vonino KidswatchS2 este primul smartwatch dedicat celor mici: un ceas digital cu funcție de localizare în timp real, filtrare a apelurilor și 3 butoane pentru 3 numere favorite. Astfel, părinţii ştiu în permanenţă unde se află copilul lor şi primesc notificări atunci când acesta depăşeşte o zonă prestabilită sau când apelează numărul de urgenţă. Ceasul funcționează cu ajutorul unei aplicații dedicate, Vonino Family Tracker, disponibilă pentru Android şi iOs.
Vonino MusicPad M1 extinde divertismentul dincolo de telefoane si tablete: toate serviciile de streaming video disponibile pana acum doar pe smartphone sau tableta sunt acum disponibile pe cel mai mare ecran din casa. MusicPad M1 este un Smart Home Entertainment System care prin designul elegant si minimalist se integreaza in orice orice ambient, asigurand buna dispozitie acasa, la birou sau in concediu.

Despre Vonino
Vonino Inc. a fost infiintata in anul 2009, cu scopul de a oferi produse electronice inovatoare si de buna calitate clientilor cu toate nivelurile de venituri. Bazandu-se pe experienta lor anterioara, de peste 15 ani pe piata globala de distributie en gros de produse de telecomunicatii, jocuri, foto-video si IT, fondatorii Vonino si-au propus sa-si dedice expertiza si cunostintele spre beneficiul utilizatorilor finali.
Atat compania, cat si brandul Vonino au fost create pentru a oferi produse de ultima generatie si de cea mai buna calitate, la preturi mai accesibile, mentinand performantele foarte inalte. Dupa numai 3 ani, compania are o gama constanta de produse, care cuprinde de la mp3 playere la telefoane mobile, de la tablete la laptopuri cat si accesorii pentru acestea. Avand la baza ideea de la care a pornit totul, de a va oferi o valoare mai buna pentru banii dumneavoastra, Vonino Inc. isi propune sa dezvolte brandul Vonino intr-un brand de produse electronice recunoscut pe plan global.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram