fbpx

System Innovation Romania semneaza un parteneriat cu Variatec dezvoltator german de aplicatii pentru SAP Business One

In urma acestui parteneriat, clientii System Innovation Romania au acces la o serie de addon-uri performante care ofera functionalitati suplimentare solutiei SAP Business One. Addon-urile Variatec sunt certificate de catre SAP, sunt integrate nativ cu SAP Business One și nu implica dezvoltarea unor conectori dedicati, ceea ce nu induce majorarea costurilor de implementare. Prima solutie oferita pietei locale este Mobile Warehouse Management for SAP Business One, add-on cu o larga utilizare printre companiile europene, care permite gestionarea operatiunilor specifice de depozit prin etichetare și scanare mobila pe baza codurilor de bare. Solutia contribuie la automatizarea activitatii de depozitare, picking și livrare și determina o reducere de patru ori (valoare medie) a timpului de inventariere a stocurilor.

„Caietele de sarcini ale companiilor locale contin tot mai frecvent cerinte care nu pot fi satisfacute cu o implementare ERP standard. Prin urmare am decis aducerea unor add-on-uri pentru SAP Business One, dezvoltate de compania germana Variatec și folosite deja de peste 300 de clienti din Europa de Vest. Sunt solutii care ne vor permite un grad mai mare de personalizare a proiectelor și implicit o creștere a beneficiilor oferite clientilor” a declarat Irina Oprea, Director General System Innovation Romania.

In perioada urmatoare, System Innovation Romania va aduce pe piata locala și alte add-onuri cu functionalitati avansate cum ar fi planificarea productiei, project management, configurare produse etc. Astfel, compania va oferi clientilor solutii complete care sa gestioneze cele mai diverse tipuri de activitati sau procese de afaceri.