fbpx

Symantec Endpoint Protection 12

Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) a anuntat astazi lansarea Symantec Endpoint Protection 12 , produs ce surclaseaza concurenta atat in mediile fizice cat si in cele virtuale, oferind protectie de neegalat si performanta extraordinar de rapid. Symantec Endpoint Protection 12 si Symantec Endpoint Protection Small Business Edition sunt de astazi disponibile si gata sa combata volumul mare de atacuri sofisticate care vizeaza organizatii de toate dimensiunile.

Symantec, prin intermediul companilor partenere de testare a propus Symantec Endpoint Protection 12 ca punct de referinta in randul competitorilor directi in ceea ce priveste protectia si performanta. Testele intreprinse in acest sens s-au desfasurat in ambele medii virtuale, atat in infrastructura consolidata de desktop (VDI), precum si in mediile fizice.
Testele recente, efectuate de catre Dennis Labs, demonstreaza ca Symantec Endpoint Protection 12 ce ruleaza intr-un mediu VDI, este mai eficient in combaterea amenintarilor decat alte solutii comparabile de la McAfee si Trend Micro. In plus,” The Tolly Group ” a masurat performantele acestor solutii in mediul VDI, si au demonstrat ca Symantec termina o scanare „on-demand” in aproximativ jumatate din timpul pe care il necesita celelalte solutii concurente amintite si, totodata reduce utilizarea latimii de banda cu 49 de procente. In comparatie cu solutia DeepSecurity de la Trend Micro, Symantec Endpoint Protection 12, a obtinut un procent mai mic cu 20% in ceea ce priveste utilizare latimi de banda in cazul unei scanari „on-access”.

Symantec Endpoint Protection 12: Pentru a asigura o protectie inegalabila impotriva amenitarilor sofisticate, Symantec Endpoint Protection 12 utilizeaza Insight, comunitatea Symantec bazata pe tehnologia cloud, pentru a detecta si bloca amenintari noi, mai repede si mai precis decat orice alt produs de securitate. Symantec Endpoint Protection 12 foloseste, de asemenea, Insight pentru a reduce incarcarea generata de scanare cu pana la 70% identificand si permitand accesul fisierelor considerate de incredere de catre Symantec, astfel se reduce semnificativ timpul necesar pentru scanarea fiecarui endpoint. In plus, SONAR, primul motor hibrid comportament-reputatie, ce monitorizea comportamentul aplicatiile care ruleaza pentru a bloca amenintarile in timp real. Tehnologia Symantec intrusion prevention (IPS) blocheaza amenintarile la nivelul retelei inainte ca acestea sa poata dauna calculatoarelor. Impreuna, aceste tehnologii fac din Symantec Endpoint Protection 12 cea mai rapida si eficienta solutie de securitate pentru corporatii de pe piata.

Securitate pentru companiile de orice dimensiune: Symantec detine un portofoliu de solutii flexibile ce ating marea majoritate a cerintelor companiilor de toate dimensiunile – de la cele mai mai corporatii la companiile mici. Pentru companiile mijlocii pana la mari, Symantec ofera Symantec Endpoint Protection 12 pentru instalare in organizatie. Symantec, ofera de asemenea Symantec Protection Suite Enterprise Edition care include securiatea sistemelor de mesagerie si Web, impreuna cu solutii de backup si recuperare. Pentru organizatiile mici, Symantec ofera, atat solutii cloud cat si pentru instalare in organizatie cu Symantec Endpoint Protection.cloud si Symantec Endpoint Protection Small Business Edition acestea au optiuni flexibile de implementare pentru a corespunde nevoilor companiilor.

Pentru a testa puteti utiliza versiuniele trial disponoibile pentru:
• Symantec Endpoint Protection 12 Trial
• Symantec Endpoint Protection Small Business Edition Trial
• Symantec Endpoint Protection.cloud Trial