fbpx

Sustinerea din partea BNI Romania a evenimentului “Networking by Andy Lopata”

Esti antreprenor, manager de vanzari sau ai ca obiectiv dezvoltarea afacerii?

Inseamna ca ai nevoie de recomandari catre noi clienti.

Dintotdeauna, in lumea afacerilor, recomandarile au fost cele mai importante si de incredere instrumente de a genera clienti noi.

Networkingul de calitate nu presupune colectarea unor carti de vizita sau simpla evidenta a numarului de persoane noi intalnite anual, ci modul in care acestea se traduc in venituri incasate anual, in contul firmei.

Membrii BNI din Romania si din intreaga lume practica networkingul de calitate, utilizand cu succes instrumentele pe care organizatia le pune la dispozitie prin numeroasele traininguri, evenimente si actiuni organizate in fiecare an.

BNI (Business Netwrking International) este cea mai mare organizatie de networking la nivel global bazata pe referinte. In 2016, cei peste 200.000 membri din intreaga lume si-au recomandat reciproc afaceri in valoare de peste 11,17 miliarde USD.

In 2016, folosind aceleasi instrumente, cei 130 de membri ai BNI Romania si-au generat referinte in valoare de peste 4,2 milioane EUR.

Anul acesta, BNI Romania isi propune dublarea numarului de membri, precum si deschiderea oportunitatilor de a investi in acest model de business, deschizand noi regiuni in tara. Dorim sa oferim celor selectati oportunitatea de a reprezenta un brand puternic, in calitate de francizor.

Un alt obiectiv al organizatiei noastrem de data acesta, calitativ, este acela de a avea un numar de parteneriate, atent selectionate, in special in zona de educatie antreprenoriala.

In spiritul implicarii BNI Romania in dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, anul acesta am fost invitati sa fim parte a evenimentului de promovare a cunoscutului vorbitor de talie internationala pe teme de networking de afaceri si cariera, Andy Lopata.

BNI Romania, parte din organizatia globala de networking prin referinte, va sta alaturi de Andy Lopata in evenimentul “Networking by Andy Lopata” din 9 si 10 martie de la Palatul Parlamentului ce isi propune sa reuneasca deopotriva antreprenori si oameni din marile corporatii care doresc sa isi dezvolte o cariera de succes prin networking.

Va asteptam alaturi de noi pe 9 si 10 martie la Palatul Parlamentului! #NetworkingbyAndyLopata

Despre BNI Romania

Business Networking Ingternational este o organizație de afaceri profesionistă care permite unei singure persoane dintr-un domeniu să se alăture ca membru unui singur grup de networking.

Activitatea organizatiei se bazează pe conceptul testat ‘Dăruind, vei dobandi!’ care se traduce intr-un ajutor mutual, bazat pe incredere, ce in timp conduce la succes in afaceri si prosperitate.

Pentru a vedea concret cum se poate dezvolta o afacere prin intermediul recomandarilor, se poate vizita oricare dintre grupurile BNI din Bucuresti sau Cluj in baza unei invitatii primite de la unul dintre membrii organizatiei